winning11

查看: 3350|回復: 3

[新都會] [薯頭報告]【新都會】高挑上圍豐滿又白滑·68號

升級  18%

四星級會員

都係吉蒂女主任介紹~~原來呢件女未做過~~又唔多覺有巴打提過佢淋巴~~原來都係件筍貨

原來都係返得密的~~只係少機會遇到~~係咁易問兩句~~女主任答係大波高挑白淨識揼有招呼~~咁都符合我要求~~不過佢無講68號咩體重~~我又唔記得問

入房大致相同~~30-32歲的年紀~~樣就ok都有高度有波路~~皮膚真係白淨~~摸摸檢測下就有種滑溜感覺~~面有啲圓Baby fat但身體就唔肥~~高自然長腿~~外型可以

揼唔錯~~招呼都要讚~~用手掃完全身又用心口碌一陣~~手勢係可以好快有反應~~body都係錦上添花~~之後就雪中送炭~~唔係冰水加熱水但佢三寸不爛之舌都係有熱力有活力~~成支食晒又將成個車底清潔都好徹底~~呢個動作簡直要俾10分~~佢有活力就令我充滿幹勁~~硬到繃繃聲

佢上套就駕駛當我係部電單車撻匙後接近直奔終點~~當然我都有煞停佢~~換個位由我做駕駛員~~扭下軚轉下彎~~唔夠力就推囉~~結果不慎洩出偈油~~全部派晒落68身內~~

係幾玩得下~~身材樣貌服務骨技得中上

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  50.36%

四星級會員

洗車底功夫唔錯啊
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  0.37%

二星會員

環保人士?

升級  98.25%

三星會員

正妹好服侍...........