winning11

查看: 4699|回復: 6

[鴻 星] [似有若無報告]【鴻星】暴風雨前提早食·樂樂_791號

升級  3.5%

三星會員

純綷估下啫,唔知中唔中,天文台話中午轉3號夜晚6-9轉八號,咁就可能多巴打下晝嗱嗱臨去揼番轉骨,咁就唔使紮炮幾日,我就唔會喇,擒日去完鴻星,以前N年前應該大約2012-2013左右去過一排,有水池的,而家睇相冊見到完全唔同晒款,換咗個咁Q大的乾蒸房,睇落好以新淨咗

正式上去,例牌探熱安心加針卡,入locker啲櫃都換晒新,沖涼房好新乾蒸房有開,嘩嘩呢種感覺兩年幾未感受過了,行近乾蒸房感受到熱力,一開門,兩年幾無蒸過,梗係蒸一輪先,再涼沖著件厚身浴衣入休息室。

都係中間有條柱,兩邊有電視,十幾張梳化,嗰間VIP房都仲喺度,都係有湯有生果有麵乜都有,個主任都係見過的,以前老尖場見過佢,另外又有個女主任,唔開佢名但閃靚絲襪又好樣,前菜都好讚。

我要求要個輕巧D的,即係走肥,又要揼得玩得後生啲,即係正常男人基本例牌要求。

入到房囡囡叫樂樂,number 791,係雙向,可以叫冧巴又可以有開工名,呢度啲女全部7字頭三位數字大冧巴,係幾少見

相頭:85分,順眼斯文,對眼靚
年齡:我估約28-30左右,似未夠30嗰種
身高:半高唔矮,正常廣東女仔高度,我估160cm左右
身材:80分,腿稍長,但未到42寸長,上圍35,都係C至D杯咁上下

揼果part正正常常唔算太差,有力位可以,可能我又唔太疲,係今次細老餓過自己疲,加上791都好心機,覺得佢都揼得唔錯,75評分一路都有傾有講氣氛幾好。

到第二part了,背瞓住佢rpp手勢十分好,有做夾夾波地,上套演奏都好落力,嘴又用牙又用舌頭又用,然後放入深處,好刺激好好技巧,好玩得。

入正路先女上,唔會好心急,好溫柔咁慢慢來,逐下逐寸放入去,然後慢速開始急速埋尾,已經佢自己搞到自己濕了,之後轉為我加速推車完事,當中都有落地唔著拖鞋後攻前突襲佢。

總結係條女都好得,好服侍好外型,舊場翻新過變靚仔豪華咗,價錢係$899,加兩草locker例牌,坐得舒服間場大場,係相當滿意。

升級  63.33%

三星會員

打風啲桑拿都照開架啦

油尖旺又有地鐵搭

不過都多人去嘅

唔通留屋企on99咩

不過天文台話維持到最少明天早上六點

升級  3.5%

三星會員

打唔打風都係骨照揼

升級  52%

三星會員

鴻星好耐無去過
要去體驗下先

升級  82.75%

三星會員

謝謝樓主報告
睇相冊原來呢度同以前分別咁大
個廳靚仔咗好多

升級  61.75%

三星會員

場靚女又正喎...............

升級  3.5%

三星會員

好耐無見過呢種大場
不過而家要搭隔離lift先去到七樓