winning11

查看: 7786|回復: 12

[太 子] [咸濕兄報告]【太子】胸奴不可錯過·Cat

升級  20.37%

二星會員

[咸濕兄報告]【太子】胸奴不可錯過·Cat
http://sn11.cc/thread-2205135-1-1.html

官方描述:Cat《好笑容,長髮,好相頭,38F 巨乳,白淨斯文,值得一試》
相頭就 ... 順眼囉,但好笑容是真的,是入房笑到出房個隻,連我毒 L 也被她感染到笑呵呵,真難得!
估計大家都知太子 Cat 是前水餃乳神瑤瑤 (中間她轉過幾間便不用計較了),說是香港近年指壓界中 的巨乳天花板應無人「差卵住」我了。對波真的又白又滑,彈手墜手,正面睇似有小小 dum, 但側看 極挺,咁大舊脂妨體,無加工就一定小小 dum 的,唔 dum 個 D 已進入反地心吸力境界了。
阿 Cat 對波絕對不能一手掌握,我人矮手細,兩隻手揸一個波是啱啱好,留返另一個波來錫奶吸綴, 想起都硬啊!官方報 F 級我目測有多無小,是鬼佬 pronhub 的 F/G cup,不是島國愛情動作片的 F 喎!如果用女優比,咁應該比島國乳神 Julia 的 I 級細小小嘅,但都已非常轟動。其他祥情?咪 155/160 之間囉,三中到尾, 白白淨淨囉!邊記得清楚喎,有對咁正的波,who fxxking care?
其實我今次無出野,所以這篇是 R 水吹的報告。實在太忙玩波了,前面揸摩撩練玩北半球,後面環 抱托底玩南半球,再轉返前面搓麵粉,上床前後底面波推,洗面奶,錫奶吸綴,一口雙 lin, 簫塞豐 乳,乳中簫,..... 基本上同波有關的技能一次過解鎖晒!有吹過和插過幾下的,但都是很心急地拉 返佢上來再搓過。周感簫工如何?有對咁正的波,who fxxking care?

註:咸濕兄報告-太子/來閣/金帝/金豐/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  20.44%

四星級會員

.......可惜無相.....

升級  20.37%

二星會員

wolfdog888 發表於 2022-8-3 19:34
.......可惜無相.....

胸奴人必選

升級  59.83%

三星會員

我都約過 Cat 一次, 好像是在來仔約的!對波真係無得輸!未玩過 Cat 對波真係唔好認是胸奴啊!

升級  20.25%

三星會員

香港大叔 發表於 2022-8-13 07:14
我都約過 Cat 一次, 好像是在來仔約的!對波真係無得輸!未玩過 Cat 對波真係唔好認是胸奴啊! ...

十分認同, 如果佢服務好D,你都很難約! 基本野有,車/毒就不做,想2Q佢痲痲!

升級  40%

一星會員

試過真係服務麻麻

升級  20.37%

二星會員

adam1004 發表於 2022-8-18 15:47
十分認同, 如果佢服務好D,你都很難約! 基本野有,車/毒就不做,想2Q佢痲痲! ...

所以我自已玩,自得其樂!

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝 Cat 的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632