winning11

查看: 4521|回復: 12

[新都會] [不是校花報告]【新都會】一致好評的原因·97號

升級  83.92%

四星級會員

雖然都係肚兜短裙,不過呢種制服幾蝦人著,肥又唔得虎背熊腰又唔得,手臂粗又唔得,皮膚唔夠白又唔得,腰粗又唔得.

人物係新都會11樓偉華大廈的97號,朋友介紹的,咁當我喺呢度做下research就發現原來係好嘢一件,急去試下.

睇番呢度巴打報告,都係講佢瘦底玩得後生,咦,啱我喎,肥膩嘢唔使旨意入我房,介紹肥妹俾我的經理一定俾我剷上天.

後生當然好,稍成熟都無問題最緊要走肥,咁呢個11樓97號啱晒了,穩陣啲打電話先,做好預約,時間合適可以,我又唔係渣車其實時間多可以等,打電話預約係make sure阿97妹有返工啫

真人係咁的中等身形唔太高又唔太矮,肚兜喎白色紅加白色短裙仔,完全凸顯晒身材優點,對奶好勁好凸,腰不粗腳肉唔多幾窈窕,斯文樣小家碧玉我甚至覺得佢完全唔似係bg嗰種款,幾清秀.

以為佢呢種後生女揼爭啲,不過原來睇下巴打報告佢都係識揼,都有心機,親身感受完就覺得佢真係有心機唔係hea做唔係渣流灘.

有心機還有心機,97又興一招揼揼下玩抽水,係,未加鐘97未同我rpp已經搞到我硬硬地的,到正式開始,佢就明刀明槍擘開我兩隻腳托高嚟R後面R圓球R條柱,當然都係掃腳大髀小腿加腳板,拉二胡手勢爽到你爆

轉過嚟時,咦,未除喎,佢示意我幫佢解,咁就唔同喇,一手俾我拉開佢件肚兜,特別有拍拖feel,其實呢樣都可以講講,幫bg解感覺係唔同啲,反而一轉身佢解晒就係真正出嚟玩公式化啲,不過都要睇bg自己點諗.

原來都好白膚色又走肥,兩盞燈顏色都靚好圓又挺手感爽,咁就順手解埋佢條網球裙仔,內面是T back黑色的,又係襯到絕,本身rpp已經硬住嚟轉身,見埋呢副架生呢種制服硬上加硬.

互動下互抽一輪我又再次瞓番低,97送我一客波餅我就回贈甜品97兼有清潔車底動作,上膠件後就直接女上趴上嚟,搖一輪我feel到腳內側濕了,當然係97弄出嚟的,果然好反應真反應,換換位佢背對住我,噢睇唔到佢樣睇唔到佢對咪咪添,但換嚟係一個好靚的背脊同飄飄長髮,呢度衝咗1分鐘左右就齊齊落床,狗仔推下半抱半燒鵝又有,又上番豬肉桌衝一輪,又抱起一輪唔肥先可以做呢個動作,汗都流唔少軍隊最後喺佢體內全軍覆沒,投降歸降了..

估唔到佢斯斯文文又唔係咁中女成熟型,原來咁玩得反應又正叫聲又正,係會令我愈撞愈起勁但又有啲控制唔到的感覺,好明顯係高手嚟,覺得佢超玩得又難餵飽,所以基本上係必定返食,再征服下佢先得.

多謝睇我呢個新都會97的報告,我出名口水多長篇大論,都係想講下去玩囡囡的感受

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  98.25%

三星會員

正正...................

升級  98.25%

三星會員

好鍾意睇校花兄你的報告,,,,,,,,,,,,,,,,

升級  42.48%

四星級會員

ok喎

樓主報告好詳盡
我來自冥界...

升級  93.83%

三星會員

好正的報告
女又吸引
一定會去試下

升級  0.56%

四星級會員

評價係幾好吖^^^^^

升級  63.5%

三星會員

做過了

質素係高服務唔錯,骨技有進步空間

升級  0.37%

二星會員

是否環保人士?

升級  83.92%

四星級會員

前段係環保,後面當然係非環保式處理!!!!

升級  92.67%

三星會員

好嘢嚟喎
又係半環保女士

升級  93.75%

三星會員

97號,係返早班還是夜班啊???

升級  83.92%

四星級會員

fukaon 發表於 2022-8-1 20:02
97號,係返早班還是夜班啊???

夜晚7點3左右上到新都會

may be係早更或中更