winning11

查看: 4223|回復: 4

[星 河] [世華報告]【星河】陀地妹都幾好服侍·阿美_27號

升級  92.67%

三星會員

都係跟尖沙咀桑拿的以前經理指示嚟到星河

最初都係'三保'啲覺得呢度

又怕地牢收唔到電話

原來都係兩回事以前去TST都係呢個經理幫我跟啲女仔

食扒機會少啲加上佢話帶咗啲舊女過去本身呢度星河都有其他女仔

再唔係就搵姊妹場借女咁一定唔擔心食扒

又估唔到呢度原來裝修都企埋

樓梯落去完全唔似我心目中嗰種深水埗舊式場

因為最初都以為呢度係老人院場老人院國內式裝修

而家簡單都講下啦

場地:乾淨,新淨,中至大型場,收銀位有安心有探熱有針卡有梳妝位有梳化,比較特別係梳妝位係出咗嚟大廳呢邊而唔係喺更衣室入邊,但原來更衣室都有得梳妝,洗手間又有,即係三個梳頭梳妝位,有乾濕蒸房又多,途中去洗手間感覺似迷宮,即係多房要轉彎,有麵有湯有好多嘢食。

女仔:27號,叫阿美,即係可以稱呼佢老冧或者開工名都得,名就好似親切啲不過我估都係藝名,都唔緊要,中等高度唔肥小家碧玉外型,人妻feel,腳幼都修長,波挺吸手圓又挺好手感,未解甲條事業線好長好深。

按摩:中等有心機中至中重力,去揼骨點都揼番陣先,除非好熟或者有其他原因,通常我都依足程序慢慢嚟照番傳統步驟。

服務:呢part真係very good,都係手指探索全身慢慢地漫遊,不規則無停咁掃撩打圈,酥麻痕癢感覺出晒嚟,轉身就用心口兩檯碌卡機碌一陣,貼壓同磨嗰種舒服貼身感覺好正,後就食嘢再變成90度彎腰食,再嚟就變成數字姿勢,我就用手回贈佢,個pat pat好圓好滑,濕了後佢由微叫變尖叫稍停一陣就轉番身女上開始,基本上全程都係自動波,態度相當要讚,事後就細心清潔。

整體係幾滿意,時間就大約係65-70分鐘左右,事前經理都有講呢度大概的時間係咁上下,女ok間場都ok,$699女費另外俾兩草locker後生仔,都會係值得再去的場,都仲有啲目標囡囡想做下

升級  36.67%

一星會員

咩係 '' $699女費 '' ?
埋單一共幾錢 ?

升級  92.67%

三星會員

ome 發表於 2022-7-17 20:39
埋單一共幾錢 ?

女費=家用
全程六十零分鐘左右
包揼包玩埋單價
放低$699可走人

locker隨意俾
我就例牌兩草

升級  98.25%

三星會員

ome 發表於 2022-7-17 20:39
埋單一共幾錢 ?

星河係$699全包
包揼包玩埋

升級  96%

三星會員

都幾抵玩...............