winning11

查看: 4145|回復: 8

[新都會] [魚民報告]【新都會】全自動波服務大波妹·68號

升級  0.64%

四星級會員

有兩種經歷,一個我朋友一次係喺啲場休息室聽其他brother問,就係問經理有無新女,現場啲女我都試齊晒了....

咁當時我朋友又真係試齊晒全場啲女,另一位各人我就唔清楚,咁現場經理就好禮貌回答,你都試齊晒我所有女喇,生都生切新女俾你,其實我覺得經理係有少少晦氣的,因為真係無可能每星期都有新女,不過佢都係笑笑口客客氣氣咁,反而問番有邊個做過的啱做想再重做

咁我自己都鍾意試新女,但新女定義都唔同,有啲女可能係其他場過場,咁對我做過的當然唔係新,今次就試到件新入行,我入閘前都問過經理呢件bg有無做過其他場,答案係無,因為係純新學師。

人物係新都會68號,呢間間唔時就爆出啲幾高質素的新入行女仔,但做的時間唔會太長,可能係純搵快錢三個月半年左右,又或者因為實在太掂所以俾人包咗,所以當收到電話就盡量即到,呢間以前收銀妹太子女同而家經理都有我電話,所以通常食到新女的頭幾浸。

呢件68又真係幾正,稍高腳長半肥瘦帶偏瘦嗰種,有笑容帶點怕醜,面尖眼大直長髮有點飄逸有打扮過,都唔中女大約28-30左右,波路有吖幾好手感,腳都靚小腿修長兼直而唔係八字腳,平底鞋都夠照。

第一輪都係傾下揼下,力度普通啲,佢都有講自己功夫爭少少咁我體諒的,咁索性踩下啦,反而又ok喎,腳力係好過手力,油唔使佢推我就直接提早下一round,我手多少不了,把握時間幾乎摸足佢全身,基本上呢刻係我幫佢揼,話揼實際係幫佢驗身,68呢下唔怕醜喇,佢話我摸得佢好舒服有反應,頂,要我服侍番你添,咁我就試真啲,伸手入去驗下,果然濕了

似乎佢都有啲忍唔住,就話到反佢,我就瞓番低不過我已硬了,正面對住佢,佢都照rpp同時又R浪浪,食提子又唱K,又整十零下body,幾路興兵又點忍得住結果正式開戰,床頭床尾兩張床都玩齊,隨意推佢埋牆搜身後入又有,啪拍聲加叫聲十分鐘我就派晒彩,攰晒又爽晒~~~~

都好大可能下次會再搵佢佢,側試結果係修長走肥型揼有待改進招呼好主動好玩得,樣同身材ok,返食之選。

囡囡:新都會68
年齡:28-30左右
樣貌:7/10....淡妝清秀型
身高:164cm....唔算矮了
架生:有波係真波大約35D左右,唔打假好手感波罅深的,夠圓色澤靚。
揼功:4/10,有進步空間
招呼:9/10,好主動又任玩易話為,女上超過癮。

都係嗰句:就係返食之選當然想佢揼功有進步,到時再加分

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  66%

三星會員

服務唔錯wor~~~~~~~~~~~

升級  1%

三星會員

服務唔錯食得過!

升級  92.67%

三星會員

唔錯吖!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

升級  92.67%

三星會員

可以考慮下見下面玩番轉

升級  0.64%

四星級會員

絕對認同食得過啦...........

升級  0.64%

四星級會員

我已再食了三次

升級  0.64%

四星級會員

即係前後已經食咗四次佢了