winning11

查看: 4031|回復: 6

[新都會] [醫神報告]【新都會】終於試到窈窕靚女·97號

升級  59.08%

三星會員

新都會係有幾個名單要試,可惜一係女仔紅色假期,一係做緊嘢,我又無慣打電話mark,加上懶有型次次都駕車泊車時間有限,難得今次隨緣隨意上到新都會,就俾我試到呢位97號

巴打形容:窈窕走肥揼中等招呼強,幾放下
官方形容:唔肥後生揼得下玩得,放心搵佢

都大致相同,人人觀點唔同,官方當然會讚多啲,巴打就親身感受多啲,咁就等細佬我試下又感受下先

樣貌:咁就真係都算好樣,眼大大唔重粉,一件個人覺得普通純好樣的靚女,即係唔係咩書卷味文青味仙氣,又唔係太美艷乜乜國民初戀嗰種,純一個嗒得杯落幾好款嗰種,屬於B+級好樣的女仔,好難形容因為又唔似邊個女星,都係親身見下先會感受到,年齢28-30左右

身材:咁同巴打同官方所講相同,走肥,無肚腩無旗麟臂手腳唔粗,後面睇又唔係虎背熊腰,可能都係100-101磅,加埋佢都唔矮更顯得佢窈窕底,波路中等有波罅圓圓挺挺咁

服務:中等力水都識揼,細心地用手按足好多位,後有腳踩再用手推油,熱毛巾抹身就準備開始。都係基本環節,小手指頭加少少尖的指巴就掃背掃腳又掃腰,階下後花園門口一輪就再伸前觸摸男一機關,我呢個位比較易失守,其實好多男人都一樣,呢個位係最經唔起考驗,加上97號手勢太細膩,打圈捽下燙下摸下掃下乜都齊,即時充血上腦硬晒軚,邊控制到吖

轉過嚟已經係解甲現真身,果然都挺挺圓圓好靚波型,色澤又靚搞到我都試下味先,而且無墮唔鬆散幾好手感充實的。我食完試完味就到佢試味,試一輪佢就趴前磨幾下而且錫下我心口兩邊,好爽,上下夾攻難抵抗,上膠笠上正場,一時佢向下打樁一時佢自轉俾個靚滑背脊我,再嚟180度又對番我,我就托住佢對嘢全力向上轟撞,我雙手無離開過,直到換位玩下托腳半邊燒鵝先一半手離開佢上面,又發現佢大髀佢對腳啲皮膚都好滑溜,又推又搓又搖,我全方位都有好大滿足感,最後用後推狗仔式,爆晒乜都俾晒佢

總結:樣樣都B+去到A-,樣樣都好得下,揼,樣,身材,招呼都俾足9成零滿足感我,無失望的,公式得嚟但又玩得好激,整體係食得過

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  78.48%

四星級會員

窈窕骨女......骨友好求!!!!!!!!!!!!

靚靚含韻!

升級  1%

三星會員

90分的報告!

升級  92.67%

三星會員

要安排時間試下呢件囡囡先得~~~~

升級  48.83%

三星會員

好正咁喎條女~~~~~~~~~

升級  59.08%

三星會員