winning11

查看: 4260|回復: 5

[金濤閣] [雞哥報告]【金濤閣】大心口人妻feel新入行·66號

升級  99.25%

三星會員

又出下嚟揼骨先,原來上次揼骨已經係上年12月,都係呢間金濤閣,女仔我記得係71號摩天長腿妹,都仲有啲回味

見到佢個冧巴有上鐘,問問經理原來佢啱啱入房,即係要等超過一粒鐘,咁我不嬲唔鍾意等,又泊咗車樓下,所以要快唔使急但一定要快俾我入房,咁上到嚟梗係涼照油骨照揼,咁經理話幫我安排件啱心水俾我,呢間個經理一向都幾老實唔老吹,高矮豬唔豬靚唔靚大唔大波照講,服務骨技去到咩位佢都照講,試過年零前講明某bg有肉地微胖的,結果真係小肥妹一個,起碼講到明唔係話佢窈窕唔會大偏差

沖完個靚涼坐大廳飲+食好少好少嘅嘢,經理今次介紹66號,講形容係新手新入行人妻feel,佢補充話係新入行但唔係18-22嗰種,都近30-32左右,大心口,入房見到真人果然係隻大乳牛,難得唔係粗手臂只係心口實在好挺好凸好肉地好豐滿真係成個湯碗咁圓咁厚肉,正喎,經理帶完房閂好門我未放低手機鎖匙已經同佢全身檢查下,發現佢對嘢係真材實料,一定有35C或D左右,啱晒鍾意大心口的bros

好笑容姣姣哋嗰種,中等偏嬌小嘅身形都算走肥小腿都唔係粗粗多肉果種,揼可以,有推油然後入正題,最初帶點慢熱,掃pat pat手勢幾好,慢慢由頸掃落背到腰,再手指漫遊小腿大腿,最後係掃埋三角位,再後潛上前面,一時捉實手指捽,一時就階下下面個圓型位,幾好手法加幾好手勢

已經去到鼎天立地景界,轉過嚟玩咗陣body,再嚟係演奏一曲跟住就坐咗上嚟,就係咁樣融為咗一體,最初佢rpp好似慢慢哋咁所以覺得佢慢熱,但原來係一撻即著但又真係好玩得,女上完再換下位過下旁邊另一張床,咁就玩咗超過10分鐘左右,66表情叫聲面部表情實際生理反應都好真好自然,加埋對咪咪係咁拋下浪下,完全係俾我最正視覺聽覺同實際享受,要讚!!!

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  84.67%

三星會員

大波人妻一定要食啦~~~~~

升級  53.33%

一星會員

今日就去驗下貨

升級  99.25%

三星會員

C兄
驗完貨有咩感覺呢

升級  99.25%

三星會員