winning11

查看: 10623|回復: 7

[太 子] [太子報告]【太子】陀地都可以有咁好招呼·細細

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

[太子報告]【太子】陀地都可以有咁好招呼·細細
http://sn11.cc/thread-2201894-1-1.html

代為轉發...謝謝大家收看!!  

細細入到房,想幫我除衫,不過都係自己嚟就手啲。雖然好多報告都有提及,不過不厭其煩都要再講講佢個身形,全走肥,身高150cm左右,皮膚都幾白,背左膊對落有一公仔,A size波仔係最弱一環,乳頭乳暈唔深色,配埋落對微波啱啱好。沖涼有前後body同洗擦pat pat,不過波仔太細body做起上嚟冇咁爽。之後蹲低的水中簫,細細的吹功係吸啜龜頭再有點拉扯的感覺,又會奶下棍頭棍身,奶啜蛋蛋。

沖洗完仲主動拎埋毛巾想幫我抹身添,抹好身佢先叫我趴低錫背,不過我話唔需要做後面了。正面舔啜兩點,細細預備吹奏時我企起身俾佢吹,雖然佢話唔慣咁樣吹,但佢話最緊要我舒服就得,吹到夠就幫我上套,我企床邊男上直至完事,有除套清潔,再一齊入去沖洗。

仲有時間細細話幫我按下,一邊按背一邊傾偈,之後問我回夠氣未,我話可以即管試下,佢開始幫我吹奏,只係吹咗一陣就聽到拍門聲原來已經夠鐘,咁就再去沖洗,着番衫細細先出房再到我。

總結 : 細細順得人意,着重令客人開心舒服,陀地可以有呢種招呼服務態度,實屬難得。

註:太子報告-太子
Superadmin

【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

細細應該唔係陀地

升級  50%

一星會員

貧乳真係接受唔到 好似同個男人做愛一樣

升級  5.56%

二星會員

cheungckk 發表於 2022-6-24 12:47
細細應該唔係陀地

咩年紀 有冇4中

升級  40%