winning11

查看: 6845|回復: 4

[太 子] [太子報告]【太子】圓圓

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

[太子報告]【太子】圓圓
http://sn11.cc/thread-2201892-1-1.html

代為轉發...謝謝大家收看!!  

圓圓目測三十頭,五呎三左右,未至於好瘦但又唔可以叫肥的身形,侍浴正常,兜底反手洗擼 jer jer 最爽,又識得彎身錫lin先再水中簫,吹奏功夫都唔錯,大啖大啖吸啜,床上冇趴低要求佢做毒龍鑽,瞓低俾佢錫正面,錫完頸再啜lin,奶袋啜蛋,我望住佢吹奏仲帶點獅子搖頭的感覺,又有眼神接觸,俾我感覺姣得嚟有點淫,同囡囡形容為清純斯文好唔相似。

吹簫享受夠就帶套做,俾佢磨下un下先,又feel到佢自己扭擰,然後問我要唔要狗仔式,狗仔合體後又係佢自己磨下扭擰下,再扶住佢腰推車,幾十下後忍唔住就派彩。

優點 : 相頭算唔錯,目測年紀都唔係好大,都叫做係大波
缺點 : 波雖然係大,但波型唔靚,較鬆馳,顯得對波墮 (囡囡亦自知此缺點)
可以正常廣東話溝通對答,唔使要用到煲冬瓜,不過要留意圓圓身上有公仔圖案,視乎閣下會唔會接受到
整體感覺服務上都算係做足,亦比我預期中好,但就可能唔係太啱我杯茶,所以暫時都未必會返食

註:太子報告-太子
Superadmin

【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  53.33%

一星會員

波又揼又有公仔!咪攪啦!

升級  56.67%

一星會員

波型鬆馳oh

升級  52.96%

二星會員

小弟都算係食女無數,囡囡波大而不沊(D級以上),真係寥寥可數。

升級  31.11%

二星會員

支持一下大家