winning11

查看: 13904|回復: 6

[金 田] [Tk1997報告]【金田】靚師奶·08號

升級  5.42%

三星會員

[Tk1997報告]【金田】靚師奶·08號
http://sn11.cc/thread-2200973-1-1.html  

金田8仔都有人話佢相頭唔錯,都有人話似范冰冰,都有人話過8字尾嘅冧把通常樣都唔錯(我睇就要靠眾C-hing驗證下啦),基于呢两點,小弟就抱住探險的心態去試下 。

8仔入房比我第一個印象係... 斯文、戴眼鏡、樣ok、唔太講野,但我心里邊就希望佢會似范冰冰, 會色誘我…可惜只係一場夢。各自除衫, 佢去較水,我跟住入埋,佢手勢幾好(我係指沖涼),我每一寸肌膚都照顧到,跟住佢開食提,之後水簫,感覺一般般。乾身上床,8仔的手指同乳頭就係我身上游走,冇幾多下就比我** 轉身。接住就開始食我提子,一時左邊一時右邊,之後就向我細佬進攻。 8仔一邊吹我一邊望側鏡,都幾引誘(好似睇緊AV咁)。 佢的絶招就係利用嘴唇、脷、由細佬側根吹奏,然後加上佢溫柔的手, 感覺唔錯(主要係佢條脷, 好軟冧冧). 到入正題啦, 8 仔會先做下清潔,用消毒紙巾抺下細佬周圍、上套、騎馬。佢一邊騎我就順住個節奏向上頂,8仔似乎好享受,接著我就捉住8仔個腰,有節奏地㩒佢落我細佬道,這時候8仔都忍唔住開始呻吟,由弓字脚轉M字脚,佢仆下身子食我提子,我都不怠慢,繼續加強進攻,差不多就來果陣,8仔好自然地坐直個身,越騎就越大力,越騎快也越來越大聲,跟住佢大嗌佐幾聲....

年齡 : 3中至尾
相頭 : 靚師奶一名,或者可以咁講"Cute“
高度 : 唔算高,150左右
身形 : 有肉少腩, 但唔係圓碌碌果款
波波 : B cup
皮膚 : 非常白滑

侍浴 : 沖涼, 水簫
做背 : 一般, 手指係背上游走

毒龍 : 小弟不好, 我例 SKIP
口爆 : 我唔玩,但我諗佢應該冇(潔癖)

簫技 : 識得手口并用, 加上佢軟冧冧嘅脷都幾正
6 9    : 無試
周感 : 窄 而且沖刺果幾下會頂到子宫

埋牙 : 女上先, 8仔騎馬技術唔錯,換佐两三個馬上post 就KO 佐我
車牌 : 我冇, 如果有得車成個感覺就唔同晒,but… 我相信佢唔會派車

總結 :
8仔技術唔錯, 但流程比較公式化, 加上唔太容易破冰。可能要投資多幾次先可以融化佢。我可能會返食一两次,如果冇辦法破冰就到此爲止。

註:Tk1997報告-金田/鳳城/京華/多港/金帝/金豐
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  2.96%

二星會員

謝謝報告 。 好似唔錯咁 有時間會試吓

升級  57.25%

三星會員

有哦。。。可能你無啦

升級  73.33%

一星會員

等各位師兄調教成功後才去.

升級  56.67%

一星會員

唔錯,似范冰冰