winning11

查看: 29259|回復: 3

[金 田] [wingchow888888]【金田】美中不足·06號 (有圖)

升級  61.85%

二星會員

金田 06號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wingchow888888]【金田】美中不足·06號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2200791-1-1.html
註:06號 通常返 10:00-20:00 / 159cm

有圖有真相

有啲啲美中不足

年齡:估計30尾
樣貌:8/10 (算美艷)
身材:8/10
服務:8/10
吹功:8/10
過程:8/10
返食:5/10 (機會不大,試過就算)

一直比各位師兄d報告洗腦,話金田6號仔好服務樣又靚,周x媚楊x娜菊x喬,差唔多乜女神都搬晒出嚟,所以決心去會一會呢個‘女明星’,一早見6號有返工,打電話去book已經黃昏時間,可見明星效應有幾強⋯⋯

早左10分鐘到達,等左一陣6號仔就入咗嚟,第一眼望落去真心好似菊x喬,個鼻好直好靚,一身黑色lace裙,裏頭T-black若隱若現,真係好吸引,閂門起鐘,之後各自除衫,大家好靜,我用鏡反影見住佢個樣感覺好攰,我勉強開下話題,佢都係寒喧我幾句咁,其實知道囡囡都係人,無可能個個都似男朋友咁熱情去對待….都有可能我並唔係佢杯茶….最重要孭住紅牌個名,日日十幾個人砌,唔攰就假….

沖涼細心,patpat磨棍時我都努力搓波,對波又大又軟,水簫都有用銷魂眼神望住我,的確有d心動,出嚟做背,毒龍狗仔都係公式野,做前要求69,6號都俾做,毛有修剪,無味乾淨可供食用,6號就努力舐袋深喉,感覺都唔錯⋯⋯之後上套男上,佢努力叫,我努力插,百幾下出貨,除套做埋事後簫,再一齊去沖涼,值得讚係好細心洗我細佬,唔係求其沖下了事….

總括來說,相頭係唔錯,但係未到師兄講的神化mode,有服務但係同我無咩交流,所有野變得好公式化⋯⋯有啲嘢真係人夾人,引用師兄之前總結,食相頭,食服務,食架生,絕對要試。但係小弟鍾食投入度高嘅,囡囡依方面有進步空間,但整體算很不錯。

註:wingchow888888-金田/來閣/金豐/春秋/雲來/三川/京華/怡春
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

冇膠流,好似同公仔仆嘢!少咗d情脆哇!

升級  73.33%

一星會員

紅牌日日都約滿, 每日幾十人使用, 已經公式化都是合理, 師兄講得對, 食相頭,食服務,食架生,絕對要試

升級  84.07%

二星會員

唔係打假波…假叫都會只係公式啦!