winning11

查看: 4277|回復: 4

[金碧泉] [檸薑汁報告]【金碧泉】久違了桑拿感覺搵·08號

升級  92.67%

三星會員

太耐無揼骨,會唔會骨質疏鬆?咁又未於,不過感覺唔同咗可能停得太耐,上到金碧泉同locker主任佢哋話停咗超過100日,長過2,3,4波,諗落又好似係。

有睇過呢度各路巴打report,有去唔同骨場揼,有種講法我小小唔同意,話耐無揼搵個輕力啲慢慢upgrade番,話怕受唔到力。

我就唔同同樣都係耐無揼,更加要搵個重炮夠力,唔係盞浪費時間,本身受到力,耐無揼更加要揼番鬆揼勁啲,所以揀咗金碧泉8仔。

少少中女姣味戰鬥格型,大波真波堅揼得,手夠力手指撳手爭鋤手掌壓落嚟加埋企上踩背同熱油推背,爽,爽得嚟又唔痛,所以粉紅教主啲梳化唔啱我,梗係搵真人一個骨妹揼骨先係路,按摩椅同打J有咩分別?

RPP同以前一樣超水準,穿梭晒窿窿罅罅我全身都有佢啲手指模,感覺正到暈,尋寶尋到我支神針,搓下燙下掃下爽到標眼水,好彩未標其他嘢仲忍得住,轉過嚟波地侍候原來已經解晒甲,聲音演奏加清潔底部又係另一種享受,女上合體一輪佢就180度湯馬士自轉半周,俾個背對住我,視覺又係另一種特別feeling,咁上下我順勢起身形成後推動作,落床換下位埋尾我有啲體力定氣力有啲爭啲,竟然係8仔主動騎到尾,末段直路可能係22秒內仲勁過金鎗六十,咁樣就俾8仔抽乾抽淨咁滯,乾晒爽晒。

佢洗下手洗下身再返嚟按幾下額頭夠鐘,我都係小睡15分鐘先沖涼走人,仍然係舊價七舊兩十女方家用,報告完畢

升級  0.64%

四星級會員

E件8仔係幾揼得亦好招呼

升級  98.25%

三星會員

大波又好服侍.....啱我

升級  83.92%

四星級會員

返嚟喇

各位巴打都返晒嚟

又食到好嘢了

升級  92.67%