winning11

查看: 11139|回復: 9

[鳳 城] [wing111報告]【鳳城】123超後生美女·思琪

升級  72.59%

二星會員

[wing111報告]【鳳城】123超後生美女·思琪
http://sn11.cc/thread-2190099-1-1.html

年紀:廿頭至廿中
樣子:8/10 面圓圓可愛型 ,眼仔特別美
身高:168cm
身材:C Cup少女波,一隻手揸唔晒,好好揸,小小肥,有波有腰有蘿葫蘆身形

思琪將會係鳳城另一超級紅牌,真正的青春少女,相信喺男人也招架唔到,囡囡一開門,我心凝固了,年紀看住真的很小,(我估唔過25)雖然囡囡有點Baby fat,但樣子標緻,尤其眼仔碌碌特別美,指壓場上能遇上咁幼幼認真小之有小

囡囡見我呆了,她好幽默地說笑,我夠砰架啦,我定一定神回應佢,係咪架,她立即像女友般,攬住我說梗係啦,囡囡不旦年輕還擁有一對美乳,囡囡在我前面攬住我,感受到…雙軟綿綿.的導彈左我胸前 ,她雙眼望住我,我立即醉了,好有女友Feel

我馒慢同佢除衫,一雙美乳彈出,令人愛不惜手,大家共浴,雙手無法離開她的乳,她用暖水為我水簫,oh 看見我的棒棒放進那麼年輕的口裡,真係特別興奮,囡囡一口一口慢慢吹奏,好正

大家到床上,囡囡用貓舌吻我雨點,更一路吻懂得周不時望下我,真係好似同女友做般、囡囡吻點後慢慢到我的巨龍,囡囡先用舌頭慢慢吻我捧頭,再把我巨龍再次吞下,最估唔到係居然下下深喉,佢仲問我(咁樣舒服嗎,)估唔到年纪小小居然有此技巧,囡囡服務一流,囡囡吹奏不叫不停,工作態度一流、大約吹咗一段時間,己不太頂得住,叫囡囡上套,跟住囡囡活濕晒了,就坐上來,囡囡好識玩,插入後,更將美乳給我嘴邊,我不客氣品嘗,我一路插,眼見雙乳不停跳斗,特別興奮

之後再轉男上女下,一路插一路感到囡囡非常濕,加上她樣子甜美,呻吟也令我醉倒,同囡囡大戰一陣,子孫也盡出了

之後訓在床上,囡囡好似女友般攬住我淡天,一路談,又用手按摩我小弟,不久又有反應,她見我有反應,又開始吻我,兩點,見到年輕大波美女特別唔同,好快又硬,囡囡好識做,又把我弟弟放進口,一口一哋吹,第二次關係,無咁快,不過比好有心機,慢慢服侍我至鐵金崗,之後我再上演鐵金崗勇闖龍潭,囡囡不停大叫起來,我再狗仔式,囡囡豐満屁鼓好好推,好有回撞力,好大聲拍拍聲,再一次將剩餘的米青放出了,真係腳仔軟

思琪年輕大波,一定會越來越難約,可以的話長期返食

註:wing111報告-鳳城/三川/太子/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

她一出巳成鳳城超級紅牌,更越來越超紅好在第一天不難約時約左。
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  12.59%

二星會員

雙鐘嗎。     

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

1萬

前客戶代理員

多謝您的支持和報告!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  14.81%

二星會員

一出名單又打唔到電話

升級  70%

一星會員

幾時至可以約到?

升級  33.33%

一星會員

好難約、約時先約到