winning11

查看: 7376|回復: 8

[金帝苑] [Charmwin]【金帝苑】晨早食蘋果·Apple (有圖)

升級  50.37%

二星會員

金帝苑 Apple (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Charmwin]【金帝苑】晨早食蘋果·Apple (有圖)
http://sn11.cc/thread-2189160-1-1.html
註:Apple 通常返 10:00-20:00 / 158cm

有圖有真相

今日係電梯比個亞姑寸,話我撳掣擋住佢入嚟,我即時鬧返佢!條氣唔順,又想搵條囡囡玩吓,打咗幾個電話,都約唔到心水,最後打到金帝苑,Apple有時間,即上開波。

樣貌:ok有7分,有肉白淨。
波波:D以上小釘,彈手好揸。

久別重逢先擁抱,摸下pat pat,車輛下。 解甲之餘互秋水, 蘋果轉身股罅磨棍, 我就一手揸波一手摸鮑魚。 摸咗兩嘢鮑魚,蘋果話都係衛生第一,先做好清潔才慢慢玩。對,疫情衛生第一 ,齊齊入沖涼房開始清洗, 朗口洗完手 蘋果服侍我細佬 我就服侍佢波波及鮑魚,開始中車,蘋果用對大波波幫我做body,前面磨磨吓,又水中乳交,轉身用pat pat磨我枝棍,我雙手揸波又捽鮑魚,攪完一輪。蘋果開始吹簫,又深喉,正!

之後抺身上床玩。 我坐在床邊,先食大波波,含住兩粒lin,左啜啜右啜啜,又大車,爽!上到床,skip毒龍,蘋果騎上嚟用對大波波壓落我塊面,我梗係唔放過又啜 lin奶波,全方位玩大波波,再大車一輪,正!

蘋果開始服務我細佬,奶吓個頭又打圈,奶多兩又深喉,冇齒感,有淺有深,深喉最舒服!雙手得閑就揸吓大波波捽吓鮑魚,捽下捽下,示意玩69,食鮑魚有 ky,不減我興趣,又啜又奶,舌攻鮑魚啲上上下下右右左左, 那邊廂蘋果深喉我細佬,好享受!

上套蘋果先嚟騎乘,前後上下慢慢搖動, 我就揸波波啜對lin,其間大車一輪, 然後我屈曲上身上,繼續揸波波啜 linlin,又車車, 房間充滿淫蕩!

到我男上,抽插揸波加啜linlin,最後車位抽插幾十下爆精完場,爽!停留在西裡享受!之後,除套休息,蘋果自動幫我 按摩雙腳, 傾閒偈,掂!

輕輕小車,齊齊入沖涼房清潔。 走時再輕輕一吻,叫我下次再嚟。今次是我返食,囡囡服務能滿足我所有需要,整個過程我都好興奮!好享受!

註:Charmwin-金帝/金豐/春秋/美妙/雲來/京華/怡春/金田/多港
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.11%

二星會員

下次試試

升級  40%

一星會員

比阿姑串

升級  1.48%

二星會員

串什麽 ?

升級  40%

一星會員

下次試~

升級  22.22%

二星會員

好像不錯

升級  56.67%

一星會員

好想試試

升級  14.81%

二星會員

下次試試

升級  50.37%

二星會員

昨天早晨番吃,我要的都有,過程舒服滿足!