winning11

查看: 4709|回復: 3

[飛 翔] [蛇鬈毛報告]【飛翔】young young哋的bg·38號

升級  42.83%

三星會員

人物係飛翔38號,後生女,有朋友做過同我推介,又喺呢度winning11有巴打做過,即係放心出發,電話book定穩陣啲,上到去慢慢沖涼,果然同巴打所講換晒人裝修過後生經理後生locker哥仔,唔再係老人院阿伯嚟招呼。

locker新沖涼房新又乾淨,個休息室換晒梳化唔係深圳look,果然無介紹錯件38號幾順眼,頭髮長長心地善良,但都有豪放一面呢啲係招呼環節就感受到,頭髮幾啱佢面型同身形幾順滑,人又斯文有禮貌有笑容,揼都唔係趕頭趕命,慢慢好俾心機咁揼,無間斷咁用力揼,功夫幾可值中上級。

揼完就按按完就企上踩,又落返嚟推下油咁囉,之後熱毛巾抺身就入正題,用手掃完已經令我打晒冷震,效果幾好感覺勁正,未轉身佢先body一輪轉完身又body一輪,超級主動身形又掂玩body係幾貼身又好技巧,皮膚又滑感覺又係爽到震,再加埋佢個鯉魚小嘴,簡直無嘢值得挑剔囉,最後都係佢自動波式坐上嚟,我發揮都正常,佢咁落力咁主動我都無偷懶無錫力,全力向佢衝刺,38號妹妹都叫得幾自然聲線唔造作,整體可以俾佢幾高分。

完事有細心清潔,再返嚟揼一陣就啱啱好夠鐘,出去飲杯野沖個涼出面放低七條魚加兩草,另外locker阿哥兩草,報告完筆又完畢....

Snake~~~~~~~~

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  92.17%

三星會員

今日去試下呢件女先.............

升級  53.28%

四星級會員

E間21,77都好掂

造愛使我有能量!

升級  53.28%

四星級會員

下次搵下E件38先

造愛使我有能量!