winning11

查看: 8127|回復: 2

[京 華] [grindcore報告]【京華】last1次出征·元元 (有圖)

升級  0.74%

二星會員

京華 元元 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[grindcore報告]【京華】last1次出征·元元 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2188875-1-1.html
註:元元 通常返 09:00-20:00 / 160cm

有圖有真相

原本係夏天個時爬文 定左目標 係京華試3條囡就算 結果上回就加插左計劃以外嘅加加(原本個日想試元元,點知無返).

好 咁星期2放工後都6點幾7點, 把心一橫試埋元元啦, 去到太子打電話 點知要等,冇計 係附近行左陣 終於夠鐘.

上到去立刻自己除衫沖涼先,咁啱幾分鐘沖完元元就入咗房,因為我時間趕趕地 佢問我洗唔使一齊沖 我就話唔使了 結果就等埋佢洗洗就出來上床玩.

上到床我叫走背走毒, 元元樣貌都係普通師奶樣 (其實同我之前係京華試嘅囡差唔多 印象中may就標青d,元元同JoJo樣就淫d),腩就見仁見智吧 少少腩我接受到 (我本身就最唔鍾意瘦個d 最好有肉 又未去到肥個種)

咁到上床 大家都唔浪費時間 佢就瘋狂邊啜我lin邊落油捽我賓周 好快就起機了.二話不說就騎上嚟(周感意外地好 比之前個幾個囡囡都好) 騎左我陣居然有想射嘅感覺,即停轉男上,比佢玩住粒lin咁插佢,大大力隊佢塊hi ,插插下佢夾得好實,差d爆,所以停左停.

我再瞓低諗住叫佢含下吹下 想緩沖之後再插佢.言談間原來佢同某位囡囡幾熟,搞到我中場+鐘轉雙飛.但小弟我現金唔夠,就嘗試login fps啦 點知個網絡好差 搞左好耐都唔得,而另1條囡又唔得閒,睇1睇鐘數.仆街喇 就夠鐘 頂 又係幫我用手搞掂再爆入佢口.

總結就係: 周感幾好,夠淫.絕對食得過.
咁京華我就試完,會再爬文計劃試下1間場

註:grindcore報告-京華
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  7.04%

二星會員

我覺得C兄你好緊火,時間甘趕,不過京華D囡囡好鍾意叫個客起雙飛系真事!

升級  0.74%

二星會員

比比仔 發表於 2021-12-13 09:00
我覺得C兄你好緊火,時間甘趕,不過京華D囡囡好鍾意叫個客起雙飛系真事! ...

唔知點解,放工遲左 想快d返屋企 但又想去diu個hi