winning11

查看: 6789|回復: 4

[龍濤閣] [薯頭報告]【龍濤閣】早更新驚喜·29號

升級  17.76%

四星級會員

去龍濤閣好處係有得食..上面食完下面又食..好早已經有齊各種嘢食..記得以前有啲場要兩三點先有湯飲..可能因為12點開舖先煲..兩三個鐘先煲起有得飲..龍記好早有得飲..而且係足料有味好味的湯唔係味精...

另外係多其他小食...點心粉果燒賣牛肉珍珠雞...多士包麵河米生果同飯都有...開始同番以前舊場差唔多了..仲有雞翼珠扒餃子牛腩揀...

上面食完到下面..十幾個女仔返工我睇睇個技師牌成,有一半上緊鐘,仲有一半揀咁我由女經理幫我揀..結果係29號佳麗

好!入房,有驚喜樣好款身材勁勁哋啦波挺腰纖幼個pat pat好兀下,仲有係腳長唔太多脂肪,即係瘦地啦,少少模特身形...

揼完做bm,bm完就落手rpp,轉來就甜品奉送俾29妹妹歎,我都同佢全身檢查,好滑溜的皮膚簡直令我唔捨得放手,29妹整體招呼係幾好服侍,啲手勢同前奏係好玩得下,要讚,同埋佢都好自動波。

又講番佢揼功都幾勁,係中上級,力同位都準同勁,所以都值得返食的bg,都值得推介!

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  50.2%

四星級會員

而家我like夜晚的66
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  0%

二星會員

Ching....66 is better than 29 wor

升級  17.76%

四星級會員

倪君梓 發表於 2022-4-23 15:18
Ching....66 is better than 29 wor

師兄可否詳細形容下66呢

升級  56.67%

一星會員

夜晚66好, 還是22好