winning11

查看: 6086|回復: 5

[迎 海] [cruz報告]【迎海】白滑嫩口陀地超玩得·38號

升級  36.52%

四星級會員

已經唔係以前樓下至尊嗰班舊女   等我講下舊屎舊事先  以前六樓至尊有啲女係幾得  不過部分係快閃黨  就好似黑馬王子葉德嫻寸袁彩雲  轉個姿勢都唔制  做完即閃無交流可能持住自己後生靚女啩

而家E間迎海就唔同啲  又係兩part制一揼一招呼  都係陀地妹場而且keep住都有新女  可能E期而家啲陀地妹唔夠錢使出嚟做  E次做咗38號陀地妹  白白淨瘦瘦哋唔係貧乳型又唔係太乳牛  啱佢身形比例  對腳靚背脊鎖骨位好靚  標準身形正常女仔高度唔太矮唔係高挑型  樣樣都幾適中咁當然係好樣有笑容

直長秀髮有少少啡色highlight26-28歲左右  最大賣點當然係純陀地妹  當然有抄牌方便下次mark佢  仲知埋佢英文名  係唔係藝名唔緊要最重要係親切啲啲囉

招呼就幾醒神的  有掃背脊掃耳仔掃心口rpp  手勢幾舒服幾快令我有反應  轉身有body有食糖有食chocolate然後上馬  都有主動一面真係十指緊扣坐上嚟開turbo咁郁  又自動180度轉身背對住我郁  咁所以我之前話佢個背佢個鎖骨都好靚身形好S好有女人味  之後玩下推車後推乜都玩下咁囉  事後亦有細心清潔然後披番衣物  同我講聲洗洗身再入嚟   幾分鐘後佢拎埋杯熱茶入房然後先call出面叫齋姑入嚟  咁我就繼續摸摸抽多陣R呢位38號本地少女水又傾多陣  幾分鐘後齋妹入嚟揼45分鐘左右就完成晒  出去沖個涼放低$790做兩位女士的家用   報告完畢

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  41.67%

三星會員

迎海啲女當然索啦.............

升級  56.67%

一星會員

搵日去試下先

升級  56.67%

一星會員

搵日去試下,感謝分享

升級  83.33%

一星會員

師兄意思系连P3都係$790?