winning11

查看: 11933|回復: 8

[春 秋] [一直企硬報告]【春秋】連續搵兩晚·Amy (有圖)

升級  84.81%

二星會員

春秋 Amy (winning11圖片 嚴禁轉載)

[一直企硬報告]【春秋】連續搵兩晚·Amy (有圖)
http://sn11.cc/thread-2187139-1-2.html
註:Amy 通常返 16:00-06:00 / 168cm

有圖有真相

年齡:風韻猶存型,講個人覺得肯定40+不是熟女迷可以飛

相頭:樣我覺得唔錯,但假眼睫毛覺得太誇,唔黐其實仲突出到對淫眼

身形:中超巨乳,可能好多人都幾介意中超但我個人覺得中超得嚟好揸其實冇乜所謂,而且身形亦夠高對腳又長又瘦整體感覺唔錯

第一晚同朋友食完飯隊完酒個人極唔清醒下貢咗上春秋撞手神,囡囡入房即被對巨乳吸引住,成個過程做乜都斷晒片,剩係知對奶奶好好玩,第二日醒返就好留戀對奶,所以放工立即打上去唔做等極速9秒9搵Amy,佢一見我就話我好乖原來佢前一晚叫我清醒先嚟搵佢,估唔到第二晚咁快就搵佢。

好入正題,囡囡入嚟即刻認得我,仲話我好聽話叫我清醒嚟搵佢第二晚就即嚟,沖涼都係嗰啲啦,不過就比較細心所以時間都幾長吓,到乾身上床毒龍好有心機,用大奶奶遊走背脊配合埋呵氣聲感覺非常意淫,到轉身吹奏功力非常到家,我想要咩都完全地配合抵讚,另外重點肯定係玩對奶,中超嚟講都應該係落重本隻中超嚟,同埋佢真係幾高,春秋張床好似發揮唔晒佢嘅長處,哩隻高度應該係企喺度抽插最正,另外可能我聽話第二晚即搵佢好多需求佢都配合到畀我啦~

總結我絕對會返食,Amy好識利用自己嘅長處,同埋佢有返咁上下實力技術層面上值得推介,其實介意中超人兄都可以一試,可能會令自己有另一種睇法。

註:一直企硬報告-春秋/京華
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  20.25%

三星會員

Sky想聽聽原因? 石頭波就咪呀,其實之前食過KK(中超)很有彈性我都喜愛!

升級  14.25%

三星會員

太子果時搵過一次,除左對奶其他硬件唔錯(本人極度介意中超)果次搵佢,俾我感覺係佢全程處於興奮狀態!從入房到走人,佢都好似好hi好興奮好熱情,但係我個人比較靜,反而覺得唔知點咁,好尷尬,唔知佢係果日咁定一直都係咁呢

升級  60%

一星會員

打假波唔係幾得

升級  57.17%

三星會員

態度唔差,但對野手感麻麻

升級  13.25%

三星會員

inzaghi59 發表於 2021-11-15 20:28
太子果時搵過一次,除左對奶其他硬件唔錯(本人極度介意中超)果次搵佢,俾我感覺係佢全程處於興奮狀態!從入 ...

痴女型,正呀!

升級  24.07%

二星會員

廟街貨高少少

升級  0.67%

三星會員

我感覺成日feel到佢係我舊相好

升級  60.37%

二星會員

又唔係無其他女,做咩要搵中超