winning11

查看: 4900|回復: 2

[飛 翔] [飛劍報告]【飛翔】後生bg·38號

升級  58.83%

三星會員

睇巴打報告加自己去揼骨,聽到多係話有以前啲紅牌bg上年留國內到而家未返香港,可能已經離開呢行或者搵夠,14+7日隔離又真係幾係嘢,睇朋友facebook講到嗰14+7日幾充實又運動又有電腦做嘢又可以睇波每日食唔同嘢,但真係太漫長所以我都無出外無離港,公司要我去都say no了。

咁自己去骨場都係骨繼續揼,與其等以前啲紅牌返香港不如自己搵好嘢食,今次食到飛翔件38,呢間裝修完換過人多後生仔,locker唔係阿叔收銀唔係阿叔男女經理都係後生仔,好明顯想吸納啲後生bg同後生客,大家都幾talk得啱嘴型,價錢又唔貴七條魚加兩草,夜晚十點後又平五草,不過我都係傍晚七點左右去,即係正價。

係幾有親切感嘅呢間,介紹啲女無乜甩拖,高瘦肥瘦揼唔揼得招呼如何都有交帶,今次件38就講明係後生女中力玩得,入房果然無乜分別,樣係幾好款眼大大有少女味,打扮衣著同個妝都唔老積,38按位幾準手指力弱少少手掌力就足啲腳踩都掂,推油用拳用手掌都夠力,即係手指力爭少少啫,可以接受。

準時加鐘,兩隻手已經變得唔規舉,少少油掃晒我腰對落全部位,第三隻腳加腳板腳眼都掃到乾乾淨淨,幾乎要我嗌停添,轉身見到對燈有body,一輪我就同佢檢查身體,對方已經超有反應,後又係佢面紅紅想停,我都唔夾硬再嚟,歎下佢個嘴然後就係女上開戰,又係一個好合拍嘅對手,乜姿勢都啱玩,又夠自動波,又俾我喺呢間發現呢件好嘢,時間都足,爽完清潔一陣離開房幾分鐘返嚟摸下手仔摸下額頭我又摸下佢對滑滑靚腳時間又夠力,應該好快又有下次了

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  98.25%

三星會員

已試過了....

超正外殼超好服務的bg

可以再試
最愛Hebe

升級  60%

一星會員

後生女有服務,掂!