winning11

查看: 5909|回復: 6

[龍濤閣] [大粒墨報告]【龍濤閣】早更高高瘦瘦好正·83號

升級  92.67%

三星會員

我諗我同唔少bros都將日本視為另一鄉下
太耐無返鄉下都幾慘豬豬
食日本嘢行下所謂日式商場都無補於事
當然我會睇日本AV止癮
最怕係啲乜乜大春袋話日本可以飛得
旅遊限制隔離檢疫或者疫苗護照
十日減到三日原來係只限商務旅客
即係諗都唔使諗住都係留香港揼下骨食下日本菜算

有龍濤閣新女83之前女長腿主任都介紹過話train緊
今次即係擒日下晝試到了雖然唔係第一個客係做我
但都係頭十個八個卦...好過無啦
果然係高高瘦瘦長腿無肚腩長髮腿夠長有波有囉
即係標準model身形當然就無而家紅爆女主角王丹尼咁高
王丹尼有成179cm即係高過我
稍後都會去睇呢套傳奇電影梅姐喎梗係要睇

83唔止高瘦個樣都可以新女果然唔同啲
訓練過果然揼得下呢間有駐場阿姐教點都有紋有路
好過一啲場無人教諗住啲女無師自通
骨妹點都識揼得下先得

唔太中女幾好傾唔會亂講係幾啱話題
佢講下自己又講下電影音樂
part 1 7/10 ok la手腳都夠力有推油
part 2 8.5/10 overall幾有心機幾唔錫身後抓已經feel到佢細心有skill,無油掃一陣落油又掃一陣,佢示意我turn around後見佢無晒遮擋,主動帶我手埋去玩一陣,我又當然不客氣,上一輪下一輸佢就趴上嚟body一輪,又到佢食我上面食埋下面,原來佢阿妹都幾好反應淨係呢啲似簡單又唔簡單動作,我最後半乖攤喺度就83同我帶上太空正式接軌了,最後一滴都俾佢抽晒,最後都唔係半乖了都係要捉實佢對腳完事,對腳又真係好滑

事後清潔一輪返嚟揼下頭夠鐘就扶我出樓梯口,係扶,俾佢揼到無乜力加埋佢啲招呼太勁,好似又攰返咁嘅,落返去食嘢沖身走人,都多嘢食有湯飲,又上下食到飽咁離開了

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  93.67%

三星會員

王丹尼太高了.............
2008年總冠軍:塞爾特人,MVP皮雅斯

升級  93.67%

三星會員

179cm高過我......
仲要係香港人....
可以打排球

升級  93.67%

三星會員

其實香港骨場遇到1.7米高的女已經好高

升級  66%

三星會員

正吖呢條女服務幾好....
又夠高瘦

升級  40%

一星會員

扑街啦,完全不對路,米7比多佢,按摩又冇力,一來就話踏背,吹又話要小費,波又the,咁服務冇下次