winning11

查看: 12173|回復: 12

[京 華] [木車報告]【京華】高質人妻·Lily

升級  6.67%

二星會員

[木車報告]【京華】高質人妻·Lily
http://sn11.cc/thread-2186949-1-2.html

成日聽啲師兄講 話Lily戴住副眼鏡好似個miss咁 就打算去見識下 琴晚趕到佢收工前book到 做佢當晚最後情人 本來約9點 但係都要遲15分鐘先到 不過Lily都好專業 冇話趕收工見到約會時間我未到就收工走人 抵讚 入房見到真人 樣貌真係唔錯 但我覺得佢似中產人妻咁 比一般人妻高一個層次 絕對食得落又唔覺有撈味 佢一入到房我哋首先寒暄幾句 然後就梗係除衫準入沖涼房 點知Lily就一頭伸過嚟攻擊我兩點 當場俾佢嚇親 因為未沖涼 所以有啲尷尬 唯有直接推佢入沖涼房 一入到去就即刻洗乾淨張凳叫我坐喺度 一邊body一邊洗白白 之後佢又攻擊我兩點 但雙手就喺細佬度不停有動作 嗰種感覺好特別 令人好酸軟又有啲想射 但又未去到可以發射嘅階段 真係有啲上頭嘅感覺 之後乾身上床 我成個背脊到膝頭關節嘅位置佢都照顧得好周到 然後轉身攻正面 Lily嘅口技真係冇得彈 唔係咩冇齒感咁膚淺 而係成個咀唇嘅柔軟度再配合埋啲技術先有咁舒服嘅感覺 唔係所有女都有咁好嘅硬件 吹到差唔多就上套埋牙 見到Lily個樣咁順眼當然要嚟個正面攻擊 就係咁一輪衝鋒咁就搞掂咗 之後大家吹下水聯絡下感情 唔好以為一粒鐘可以做咁多野 我係落兩粒鐘嘅booking 咁樣先夠時間慢慢玩 得嗰45分鐘趕頭趕命邊有意思 就係咁吹到夠鐘佢先同我去沖身 臨走時仲大家交換號碼 以後一掛住佢就可以直接通知佢時間 咁就唔使成日打電話問前台 總體今次約會有90分以上 可以當成長期交戰對手

註:木車報告-京華/來閣/雲來
Superadmin

升級  12.22%

二星會員

四眼我鍾意呀

VIP五星會員

VIP會員2022

好想射晒汁汁係佢對。。。鏡片上!

升級  40%

一星會員

帶眼鏡正

升級  0.37%

二星會員

對波好似漏咗氣咁

升級  18.15%

二星會員

試過,係ok嘅,不過冇師兄講到咁高質

升級  2.22%

二星會員

戴眼鏡似惡型正經miss, 除眼鏡似賓賓, 印印

升級  24.07%

二星會員

下面太鬆

升級  24.07%

二星會員

波波真係似漏氣

升級  16.3%

二星會員

上面下面都漏氣

升級  13.33%

二星會員

上指壓係玩服務,唔係年紀同相頭,如果又要年輕貌美兼服務就絕對唔止咁價錢喎,Lily由來仔年代我一直捧場,雖然唔係話樣靚身材正,但係服務就一流,我都係消費者,大把指壓大把女,如果唔滿足到我幻想,一早無回頭啦!下面鬆唔鬆係各人感受,不予置評,上面漏氣則言過其實喇!我搵親Lily多數拍May雙飛,佢兩個拍雙飛真係點形容呢?總之就係好多動作係其他場無女做到嘅,所以我先至由來仔幫襯到E家幾乎無轉過人!!

升級  13.33%

二星會員

講多幾句,Lily戴眼鏡似咩我無咩感覺,好靚女就一定係,但就絕對順眼,除眼鏡似賓印我都覺得有D好笑,星期日見到D賓印無一個個樣好過Lily囉,其實我覺得Li服務係好擺心機落去,或者各人要求唔同,但抱住要付出少少收穫多多心態去玩我相信就香港無咩邊間場滿足到呢個要求囉

升級  24.07%

二星會員

下面鬆唔鬆我唔知, 我自己入咗都唔知, 無周感, 可能我條野太小啦

升級  24.07%

二星會員

上面無漏氣, 只係個名叫Doreen , 大家明啦