winning11

查看: 9811|回復: 6

[太 子] [Tuner報告]【太子】特別姿勢只有K先有·K

VIP五星會員

VIP會員2022

[Tuner報告]【太子】特別姿勢只有K先有·K
http://sn11.cc/thread-2186602-1-2.html

K唧知名度無需多言,今次強烈好奇心一試真假,果然不愧常full囡囡

囡囡:太子指壓 K
樣貌:6/10 目測年齡:4頭+,靚女底但敵唔過歲月刀,賢妻中帶有熱情,溫柔得來又夾雜住老練辣手。闖關level唔係果啲見到就要即刻關門放鳩,但莫名有種feel使你會覺得事後可能會笑住條褲,算鳩數請入啦。
身材:8/10,161高,類似美妙呀Sa果類,瘦得來不失肉感,脹卜卜圓滑籮柚。
波路:6/10 B級,一手玩晒唧住家size,藍莓咁大略深粉色 lin,整體柔軟又富有彈性,健康夠玩。
腿形:8/10 下身比例適中,係某種pose中(下文詳解),竟然係強烈唧美腿feel乸住你眼球。
周感:7/10 壓力適中夠用,小妹妹外圍少雜草但上方疏密適中,有小花瓣啡粉色唧乾淨無味暖巢,略幹需畀心機搵水喉掣,係喜好lai師兄杯靚茶。
過程:9/10 太子d窯竇零瀉納米,坐係到等囡有D壓抑感。但係開閘畀K入來後,阿叔我都沒講晒d所謂破冰言語,K唧衫褲Sir一聲冇晒,睇來納米房一d都難唔到哩位k唧功夫施展。一對老江湖交手邊晒破冰,轉眼就光身笑騎騎咁攔住齊齊入水房。一開水淋上身就知道江湖高手,水溫岸晒我體感需求,唔會太熱搞得成屋焗咳蒸汽。沖身過程畀K當成BB咁溫柔招呼,手法滋油淡定得來又乾脆俐落,冇hea感。背向囡囡時,飯鏟頭咁唧手穿梭於我下身前後,撥醒晒D神經,棍同袋施加唔同力度,舒服得來又洗得乾乾淨淨。輪到K背對住我時,佈滿溼滑浴液唧圓petpet係我下身劃圈,我對手盡情撫揉K對胸前溼滑翹乳,上上下下探索不停,辣到興時突然轉身一嘢車埋來,除左爽冇嘢好講。K條脷係我lin到打圈時,突然順住腹肌外側同人魚線一直落到股溝,最後吞棍,哩招毒蛇下山爽辣暢快無比。水簫除左最基本冇齒包裹感,竟然有D似入緊後門(sorry,此形容對囡囡唔夠尊重,但當時確有其感),周圍到重點再招呼大腿內則,最欣賞唧係唔會猛吹,feel到我緊張時即刻遊走四方,仲叫我放送。就住個客人慢慢玩,真係讚!限於篇幅水房其它姿勢下會解畫。幹身上床狗仔趴,走背叫囡囡攻下身,蜻蜓點水式毒龍,但臥鳳叼柱蛇信挑袋,搞到爆漿感頻頻。我仰臥時囡囡跪係我左腰則溫柔招呼住上下身,係含住柱仔某一瞬間,突然則身右腿向上伸直,恰好晾係夾住床邊唧牆壁上,哩個突如其來唧姿勢夠晒盞鬼,由於掛起隻右腳,對挺乳小腹同下身妹妹一下失驚無神面對住我打橫咁擘開晒,視覺極具衝擊感。唔單止全新角度睇住蜜穴,最特別唧係從腿根部睇上腳仔,一下子從視覺上拉長佐腿長度,極其性感動人,撫弄搓巢游走大髀,對手超唔夠用。放低大髀校下姿勢,已經係女上69預備姿勢,無味乾淨誘惑十足,妹妹畀lai到興時,會就住我條脷點下點下,此時已經打開K唧水掣,當我覺得多汁可以開餐時,突然囡囡翹起petpet又將右邊大髀向上伸直,借力掛係牆邊,以一種前所未見唧角度,機乎緊貼係我面上展示囡囡唧最隱私,同時我下路仲係K唧魚嘴到,壯觀刺激到爭啲爆血管。嗱嗱聲叫囡囡瞓低上戰衣,趁住調整姿勢及時回血,傳教士上下課先。食條香蕉咁長時間後,我提議換個姿勢,K教我坐係床邊擘開少少大髀,騎上來再吉入濕淋淋小穴後,K又將右大髀向上伸高,我兩手環托住佢Petpet,係咁睇住長腿又脷脷相扣濕吻住上上下下活塞反覆,無耐千軍萬馬爆閘入袋。遇到好對手真係暢快無比!囡囡放低長腿,幫手剝離戰衣後又坐上來,雙手開始捏拿我鎖骨,直到拍門後就匆匆入水房淨身。哩下短暫唧事後指壓莫名唧放鬆,完美收宮。
服務:9/10 手勢特別做足,畀你滿意得來有超值感
投入:9/10 我同K夾到岸key,自然更投入
彩疍:以前試過舞蹈妹妹標準一字馬吉入,但冇K哩仲姿勢咁刺激實用,事後指壓畀力松身。
提醒/補充/注意:囡囡做過咽部手術,話明唔會太深喉同口爆,我估K唔會太深毒龍可能係哩個原因。囡囡話今日好feel同我溫柔對佢有關,佢好驚啪啪聲大力抽插果種。

註:Tuner報告-太子/怡春/多港/美妙/浪漫/鳳城
Superadmin

升級  0.08%

三星會員

K係一個花式高手!玩多2次亦不太多

升級  62%

三星會員

會唔會好難約?

VIP五星會員

VIP會員2022

bighams 發表於 2021-11-3 15:55
會唔會好難約?