winning11

查看: 11310|回復: 1

[京 華] [wingchow888888]【京華】返食·水晶 (有圖)

升級  61.85%

二星會員

京華 水晶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wingchow888888]【京華】返食·水晶 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2186452-1-1.html
註:水晶 通常返 09:00-21:00 / 152cm

有圖有真相

京華 水晶
年齡:30尾
樣貌:8.0/10
波路:6.0/10
服務:10./10
吹功:10./10
過程:9.0/10
返食:8.0/10

早前再返食水晶,水晶一入房我已經示意2Q,一句無問題,立即用濕紙巾抹下細佬,然後奏樂,企左一陣,水晶叫我坐低享受,再用挑逗眼神不斷望住我,結果千軍萬馬直奔入水晶口中,又爽又high…..

之後一齊去沖涼,水晶仍然好細心,洗得我好乾淨,可能已經唔係第一次用,多左好多野講,有d女朋友Feel關心你,沖完涼之後,出嚟趴係床上面,又叫水晶着返對黑絲,然後不斷瀬,每個位都唔馬處,擰轉身水晶再幫我細佬吹下,然後撕開絲襪,上套女上先,再男上,抽插左千幾野,水晶攬住我嚟高潮,換左d體位,可惜係我出唔到就響鐘,水晶不斷話唔好意思,盡咗力,我都講唔緊要,我都盡咗力,哈哈…..難得佢嚟到,今日當出咗1.5Q,有機會下次再補返!

註:wingchow888888-京華/怡春/金田/來閣/金豐/春秋/雲來/三川
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.48%

二星會員

水晶 順德人性格