winning11

查看: 15818|回復: 9

[太 子] [大S36D報告]【太子】Kelly

升級  18.6%

五星級會員

[大S36D報告]【太子】Kelly
http://sn11.cc/thread-2186345-1-1.html

太子Kelly呢個囡囡唔係經常上牌但又經常快full,挑起我對呢位囡囡嘅好奇心,直到有師兄出佢第一份報告話佢似陳貝兒,令我更加想約佢,雖然在報告有師兄留言囡囡是中超,但往往中超囡囡會令你帶來更多驚喜,前春秋冬冬和來仔嘉欣便是最佳的例子。如不介意中超的話,你會食到更多好野。
囡囡入房第一眼,有笑容幾順眼,解甲後入去冲凉,其間囡囡會從後攬住客人一路波波磨背一路撚雀,比佢攪到硬一硬我就轉身正面磨,然后囡囡錫我linlin再同我慢慢吹,吹到我開始有上火感覺我就叫停佢出去乾身上床同我漫遊吹奏,然后我叫囡囡瞓低,男上女下嘗試考牌,又比我考到小車牌,我一路錫佢波波一路輕柔捽鮑,然後再觀赏一下囡囡隻靚鮑,此時,囡囡話,我太敏感呀!只能觀看不能品嘗,然後我叫囡囡上套女上策騎,騎左一陣我見囡囡有D攰,我就叫佢坐住唔好喐,此時囡囡駛出收陰絕技吸啜小弟弟,感覺非常舒服,然后我轉男上抽插左幾十下休息停顿期間,囡囡再次私展收陰絕技,此時我已經好想射,但又唔想咁快被ko,於是再轉企床则慢速抽插,一路插,囡囡一路不停呻吟,但呻吟聲配合唔到抽插節奏,感覺又小小做作,但抽插到後半段,囡囡的呼吸開始變得急速,呻吟聲亦同時配合到呼吸節奏,小妹妹感覺比前段較為緊窄,周感非常舒適,小弟弟的子弾也上了膛,然后我由慢插轉為快速抽插,大家同步高潮下射晒入袋完埸。
年齡:目測約三尾
樣貌:7.9/10啡金髮及背,個人感覺則面似高ling正面有小小似陳貝兒,順眼靚女
身材:約5尺4寸高,中等微腩身形,約34B-C中超細暈啡中提,皮膚ok滑
待浴:細心乾淨,從後擁抱客人撚雀感覺好warm,bm水簫做足
車牌:考到小車牌
前奏:漫遊技巧ok,吹奏舒服,唔叫唔停
埋牙:抽插停顿位囡囡不断驶出收音絕技取悅客人,前半段呻吟聲有小許做作,到後半段客人同囡囡同步高潮完美完事
態度:囡囡都幾健談,服務都用心唔偷懒,態度幾好
總結:囡囡順眼靚女服務用心態度好,適合喜歡高ling貝兒fans嘅師兄,返食指數70%
後記:好耐冇上太子喇,新裝修後明顯有格調左,有D房間還有地鐵站名,幾有特色,可惜房間燈光較暗,未能有較特顯裝修後的格調,如果房間設有光暗調敎咁就perfect

註:大S36D報告-太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川
Superadmin

升級  56.67%

一星會員

不介意中超 i dont mind

升級  24.5%

三星會員

鳳城Kelly同太子Kelly邊個得

升級  18.6%

五星級會員

Appleken2012 發表於 2021-11-1 01:16
鳳城Kelly同太子Kelly邊個得

真心一句我會揀鳳城Kelly,因为佢好似我一個相熟女性朋友,食到相熟女性朋友情意結係好難得的

升級  10.08%

三星會員

有機會要去試一試

升級  20.37%

二星會員

不愛中超..................

升級  38.15%

二星會員

槎過不像中超

升級  1.48%

二星會員

試咗,都算走肥但腰粗有腩

升級  63.33%

一星會員

komugi 發表於 2021-11-15 01:19
試咗,都算走肥但腰粗有腩

樣及服務怎樣?

升級  19.17%