winning11

查看: 7192|回復: 4

[金 田] [poljot報告]【金田】首試水龍頭·72號 (有圖)

升級  2.22%

二星會員

金田 72號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[poljot報告]【金田】首試水龍頭·72號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2186268-1-2.html
註:72號 通常返 10:00-22:00 / 159cm

有圖有真相

尋晚瞓得差, 今日個人好攰無精神, 但係細佬就好精神, 咁就出去玩下

好老實, 一直未玩過識潮吹嘅, 聽就聽過72好多年但一直都無試
同埋72出名好招呼, 我個人攰就俾佢服侍下, 朝早開工就打電話上去約中午

就啱時間準時到,俾完錢直接落樓下等, 72都好快到左, 樣正常我覺得都算ok靚, 波波不算大又扁, 唔係我鍾意嘅波型,但都夠揸手嘅揸落都唔錯, 72幫我除外套之後各自除衫解甲沖涼,有傾有講,氣氛唔錯,囡囡細心洗乾淨之後body後背,所有都係正常野咁啦
有水簫, 吹功不錯, 過水之後就出去上床

上到床,做背囡囡細心錫,毒龍做足深鑽無渣流灘, 係爽嘅
想感受下濕身威力, 轉身錫前面我就問一下可唔可摸佢啦, 佢ok我就開始玩佢下面, 摸兩摸拍兩拍已經噴水, 好過癮
囡囡一邊幫我吹,我一邊玩妹妹,中間都噴左好幾次, 好好玩
吹左一陣好搞笑佢話好我勁, 佢話其他人通常都會俾佢吹爆左, 我心諗其實我都好想試下口爆但我自己又真係好少俾人吹爆, 無計
立刻上套做愛,我話你嚟先啦, 佢話驚唔驚整濕我, 我就係試下佢係我上面噴水嘛
之後男上插咗陣 囡囡立即噴水還擊, 我慢慢插之後突然大大力鋤, 佢都話嚟啦咁之後又噴左幾次, 無耐我就爆了, 佢無啦啦話仲乜咁激烈, 笑死, 心諗唔通慢慢吉咩

之後佢除套有事後簫, 又幫手揼左兩邊大腿, 服務係有嘅, 早餐價真係一流

過水後各自著衫就人, 睇一睇用左40分鐘, 都算數啦要做嘅都做晒
不過有一個遺憾係, 佢一直做流程我爽住唔記得問有無69位, 無得試下噴到成面都係係咩感覺, 哈哈
上套做時我都話唔記得左問可唔可以奶下佢西, 佢都話可以俾人奶佢, 不過都開緊波就算啦唔試啦
下次有機會啦咁就可以用埋果5分鐘

好好傾嘅囡囡, 不過可能我斯文過頭好似好平淡咁做晒佢要做嘅流程之後各自走人
不過落街之後覺得係爽嘅同個人精神左嘅
呢個價錢真係值!

註:poljot報告-金田
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  76.67%

一星會員

72係好正嘅

升級  73.33%

一星會員

一個服務多元化的技術大師級人才.

升級  66.67%

一星會員

水龍頭好似好正喎