winning11

查看: 13619|回復: 8

[新浪漫] 首發:[新浪漫報告]【新浪漫】驚為天人·Eva

升級  12.59%

6萬

2萬

金卡會員

首發:[新浪漫報告]【新浪漫】驚為天人·Eva
http://sn11.cc/thread-2185581-1-2.html

名不經傳但亦驚為天人

今日食完早餐上去新浪漫, 有個靚女同我一齊上樓梯 以為係街坊 ,因為見佢揸住出攞米雞 , 同佢一齊 上一樓. ,見到May姐打個招呼問佢話係啲乜女佢話叫Eva 好呀咁就佢啦 ,不過唔好急等佢食埋早餐先啦, 唔知好快趣走入房 佢話唔想D客等得去太耐, 真係乖女 除衫沖涼冲得好細心 ,皮膚好鬼滑食完早餐我唔想趴喺度 ,所以走背 ,佢上嚟正面輕車一陣就埋頭苦幹 ,估唔到 年紀輕輕簫功都唔錯 ,唔想執畀佢吹爆 ,就努力 揸下波波 柔軟有彈力仲識得扯蓮旗 利害,我詁不如帶袋做 ,首先女上佢就騎上來好勤力 ,好緊窄,估唔到仲有收音機 ,即刻轉姿勢 ,男上採取主動 可能晨早第一q特別舒服 加埋佢嘅叫床,聲 有啲頂佢唔順, 叫聲好甜又冇做作 ,叫呀叫呀咁就比佢搞掂咗啦 ,抱住做休息咗五分鐘 ,先入去沖涼 沖完 遞毛巾畀我 ,跟住話仲有時間幫我揼下骨 ,我話唔好啦你唔肚餓咩 ,佢話本同我做完都有少少 ,咁我話佢快啲去食糯米雞啦 佢就笑住口咁同我講拜拜 ,我話下决等我買埋糯米雞畀你啦 ,輕鬆愉快又滿足嘅 早餐 ,真係超值 各位師兄可以一試

註:新浪漫報告-浪漫
Superadmin

【新浪漫】信箱2024~*信箱·請按這裡
【新浪漫】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【新浪漫】指壓報告~*報告·請按這裡
【新浪漫】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:電話 2667 2468 / 手機:9511 7446
招聘熱線:手機 5647 9249 黃小姐 (高薪包住宿)

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  41.85%

二星會員

其實好耐之前試過,覺得係備受忽略嘅一位相頭組,當時都想出報告,但囡囡話唔鍾意人寫佢,尊重佢意願,冇搶呢個首發。服務我就覺得不過不失,以相頭組嚟講算合格,仲有啲GFF,食開相頭嘅師兄可試。

升級  11.33%

三星會員

大約幾多歲呢

升級  7.78%

二星會員

缺點~小腿略粗

升級  20.33%

三星會員

如果係以前果個Eva,樣子有幾分似羅慧娟同祝文君

升級  66.67%

二星會員

fu46709394 發表於 2021-10-18 21:54
其實好耐之前試過,覺得係備受忽略嘅一位相頭組,當時都想出報告,但囡囡話唔鍾意人寫佢,尊重佢意願,冇搶 ...

請問年齡大約?相頭師兄會比幾分?

升級  41.85%

二星會員

kamille 發表於 2021-10-20 12:22
請問年齡大約?相頭師兄會比幾分?

三頭至中,我畀7.5/10。佢係素顏或者好淡妝開工,如果化好埋個妝,會再靚啲。

升級  60%

一星會員

如果腿形再fit d 就掂晒下面都算粉靚飽