winning11

查看: 4364|回復: 5

[金碧泉] [小飛俠報告]【金碧泉】骨版Bella林穎彤·78號

升級  45.8%

四星級會員

唔知各位巴打對大台林穎彤有咩感覺

查一查維基睇到而家28歲

近排唱埋歌主力都係拍戲或者做主持

塊面大所以有大面Bella呢個名

咁以前仆你個乖亞視嚟嘅曾經做過童星好似係萬家燈火仲有以前年幼做過露宿者

靚唔靚?okay啦嬌嬌小小係塊面包少少但都係靚女

咁今次喺金碧泉就發現一件骨版Bella林穎彤

面型似雙眼似髮型又似

佢係金碧泉78號而佢身材就高少少

我就未見過Bella老身未睇過佢架生

咁金碧泉78都中上cup

其他整體都幾相似

明星有得睇無得食金碧泉78有得睇有得食

揼完骨推油完就開始嚟料

解完甲先同我rpp呢part感受到佢超細心

係逐個位由腰掃到落腳

小腿大髀膝頭髀罅圓球位全部細心咁用手指又掃又搲

要講下係佢把聲超級嗲同真人Bella林穎彤都差唔多女性聲而唔係雞仔聲

掃幾分鐘78就拍拍我腰叫我轉身咁我就見到佢副架生

好靚好圓顏色都靚係好啱比例兩隻手盡情過手癮

其他部位皮膚都好滑好正

我稍休一陣佢就body加音樂然後正式開波

超主動腰力幾強幾有節奏幾分鐘後就背對住我但繼續同一動作

然後我接力玩後推再落床玩再換姿勢再換位又換床

超級配合好似幾了解或者好似交過手幾次咁但今次只係第一次咋

感覺佢好易話為好識氹客好了解男人咁

整體骨技係80分外型90分招呼90分

相當掂必翻啅而且唔止一次的骨妹

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

記住78個冧巴先,一定要去試試!

升級  53.44%

四星級會員

大面Bella正吖..........
造愛使我有能量!

升級  96.25%

三星會員

以前果個78都ok,乜現在嚟個新囡

升級  0.37%

二星會員

想請教師兄們有關金碧泉收費及流程的詳程,先謝謝大家!