winning11

查看: 10864|回復: 8

[太 子] 首發:[ekingjoe報告]【太子】又再試·天娜 (有圖)

升級  76.67%

二星會員

太子 天娜 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[ekingjoe報告]【太子】又再試·天娜 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2180945-1-2.html
註:天娜 通常返 20:00-04:00 / 156cm

有圖有真相

都係半夜三更上去, 想試下龍女點知full曬, 唯有問一問前台, 恰巧有一個新囡囡第二日返工, 她便是天娜。

每部份跟網上描述差不多, 但我會作略為修正。

1.絕對係新人, 一進房看到她有點不自然, 要跟她破冰一段時間,等佢熟落咗之後便會有唔同嘅感覺。 第一次沖涼冇水肃, 真定幫你沖涼便是, 但乾身上床後, 從談話當中得知她做過按摩是做女賓的, 反正我當晚都冇揼骨, 於時便叫她按摩一下。 整個過程有板有眼, 之後她竟然出絕招, 將我全身搽油然後作body massage, 我就咁畀佢辣㷫咗, 於時立刻叫她加鐘, 以便作慢慢享受, 佢竟然識用鮑魚磨身, 而且她也是一個慢熱的女仔, 磨到佢自己都出曬水, 於是個衰妹即刻叫我入去沖涼洗曬啲油, 跟住佢竟然又出絕招洗出絕技。 撻著咗佢之後,同之前剛入房嘅反應簡直判若兩人。

乾身上床後佢先作上面策騎, 睇見佢真係好享受, 係佢享受, 當然我都係好舒服嘅, 不一會她便頂唔順,coming...了。 但係佢竟然都仲唔肯放棄,要我男上畀多一次去, 跟住我便做一輪功夫後, 佢又再嚟多次, 但係因為我未出,佢都用盡佢嘅絕招令我發射。

全程可以講好似跟自己嘅女人做愛一樣, 原來呢個衰妹都好享受做愛嘅, 所以奉勸各位如果想撻著佢一定要畀啲耐性, 因為佢始終係一個新人, 所以比較慢熱, 同埋佢仲未習慣作為一個指壓服務員嘅模式。

最後提一提去新寧啦, 高5尺2, 有肉地但唔係好肥, 但皮膚真係好滑, 好似Baby fat 咁啦, 波波34c, 雲淺色小的。 同埋呢條衰妹好識嘆男人, 如果你畀到佢嘅反應,佢一定雙倍回報。

註:ekingjoe報告-太子/來閣/翡翠
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

有點不自然

升級  76.67%

二星會員

這就是新人的正常反應, 所以好多時候你要帶返佢入局。 講真不論男女當你去到一個新嘅工作環境同一個全新嘅行業, 都會有點不知所措。

升級  76.67%

一星會員

鮑魚磨身正讶

升級  93.33%

一星會員

食新鮮嘢,係一件好開心嘅事

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝天娜的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  16.67%

二星會員

最重要係誠意,新人與否並不緊要。男人不外乎享有佔有慾,減壓,溫暖內心,被尊重的感覺

升級  16.67%

二星會員

呢個樓主抵讚,寫文章用心又實用,有外表及服務資訊