winning11

查看: 5606|回復: 7

[迎 海] [晏菲路報告]【迎海】好令我滿意的陀地妹·63號

升級  41.33%

三星會員

DSE明天放榜  我就當年係1998年考A Level  各散東西而家都41歲  咁有無女仔當年跑私鐘???  聽同學講某個女仔係有  佢中三都食煙放學有人接  但都讀到中五  之後無見過了  近十年八年有facebook都搵唔到佢  亦都無同學朋友知佢下落  不過亦有人話佢只係做麥當奴又有人話佢去海外讀書  無答案

咁衰啲講就當然想多啲女仔做骨妹  多後生女對我哋絕對係好事  識揼固然好唔識揼都有嫩口嘢食  但我諗都係諗多咗  如果一萬個有三兩個即時出嚟做骨妹  肯定係震爆消息  咁而家都有陀地妹做  係迎海  呢間分兩part一後生陀地一part係中女齋姑淨揼  一向都有好嘢食今次介紹做63  63係招呼嗰part後生陀地妹  有高度腳美感可以波路中等對本地女仔唔會有太大諗法我只係佢對奶  通常本地女仔都略為稍為細少少但63呢對我都接受整體啱比例樣都ok

招呼都大路型入房先解我衣又解自己  摸幾下捏幾下就落油同我掃背掃腰掃身  細心過程有情調  有傾有互動過程唔悶而且佢愈摸愈到位手法手勢又幾掂喎  而且我年紀大佢一截未至於話生得佢出  但感覺係好唔同始終係後生陀地妹  有啲好似恰佢咁但佢又愈玩愈投入  而且好似好有經驗咁  示意我轉身兩隻肉好軟熟壓落來又係好feel  然後就用佢小嘴巴了  接觸範圍大四圍玩重點當然係我支神針  玩完一輪仲問我夠皮未其實都差唔多夠  夠就開波  前後攻勢佢豬肉枱上豬肉枱旁窗邊都玩埋  係  今次安排咗間有窗但拉晒廉的房  感覺特別刺激

完事清潔出去洗洗後call咗件齋姑入嚟  齋妹未入嚟前就繼續玩下feel依偎下我  呢種態度好正  換件30入來齋妹超揼得45分鐘call鐘走人  咁就鬆晒飽晒了  $790家用玩晒兩條女  63服務超正

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  72%

三星會員

擒晚試過
有啲驚喜
陀地妹佢算好服侍
我愛大長今

升級  56.67%

一星會員

我都想試吓,請問知道63號返幾㸃嗎?

升級  1.42%

三星會員

帶晒口罩無樣睇嘅

升級  83.33%

一星會員

63, 係正, 我食過2次

升級  7.04%

二星會員

返幾點架?

升級  83.33%

一星會員

我去都係, 5點幾入場, 細佬食完, 就到大佬食晚飯...