winning11

查看: 11331|回復: 7

[一樓一] [Wong2019] 佐敦·福樂大廈3樓A3房有驚喜 (新人帖)

升級  80%

一星會員

第一次去佐敦福樂大廈咁就學下其他師兄去掃樓,都唔知係咪月頭出咗糧嘅關係好多囡囡都稍後片刻
我由15樓慢慢行落去,有啲唔係好合眼緣 行多幾層落去發覺唔對路諗住走人因為實在太攰行咗好多曾
試埋3樓去睇下 A房個面
A3房歡迎光臨咁我就去撳鐘,囡囡開門係中女但都白淨好笑容都幾親切咁就入閘 ,入咗去先問價60分鐘$400+HJ咁OK去沖涼
上床按摩好夠力堅識按掂呀 心諗人仔細細有冇力架
原來佢係學過穴位按摩怪得知咁掂啦 按摩都係大同小異快啲轉第二part
佢都係由RPP開始手勢好溫柔好熟練,然後轉身慢慢摩 我轉身後見到張黃色紙寫住body加$100梗係試吓啦 ,當佢除衫後有驚喜雖然係小籠包但淺色細的保養得極好 忍唔住又錫又啜囡囡冇介意,咁由佢做返主動繼續body玩左一陣諗住佢落油HJ啦吓又有驚喜攞個套出來,係咪可以開大呀 我一定要問清楚啦 原來唔係只能幫我吹
加少少錢就有一流服務真的爽歪歪
我索性叫佢69嘅姿勢佢話可以我問佢可唔可以除底褲但就唔可以,咁我就唯有慢慢揭開望 嘩真係要用粗口講**撚係呀 中女嚟點解連下面都咁靚 傳說中嘅一字鮑 淺色都冇人信啦
睇住佢嘅妹妹同吹奏中我以搞掂太舒服 搞掂咗之後佢先沖涼,我再講一次仲有驚喜唔知大家又信唔信呢,咁佢叫我去沖涼原來係佢幫我沖 講到呢度我相信大家都覺得我喺度吹水
唔緊要我都係將我自己嘅事講返出嚟報告話俾其他師兄知有啲咁嘅事,男人係好衰沖涼時我都繼續抽佢水 佢都冇乜詐型, 點解佢沖涼又俾我見到佢冇著底褲呢 唔知係咪留待下次等我返嚟食
真真正正買單俾家用嘅時候一張牛仔 本人覺得超抵
我仲同佢講如果下次嚟可唔可以開大  佢冇回應
希望下次可以同佢執返劑
雖然係中女 但笑容好 按摩又好 又有滿意嘅服務又俾到我驚喜真係值得同各位師兄分享

升級  3.67%

三星會員

福樂近期都有唔少好嘢,滿足各種要求

升級  56.67%

一星會員

是否叫慧慧?洗樓見過年紀大咗啲

1萬

18萬

管理員

溫馨提示:

所有冇囡囡號碼或名字嘅報告,都會被移至「香港討論區」內。

Superadmin
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  3.67%

三星會員

Harry332 發表於 2021-7-19 16:22
是否叫慧慧?洗樓見過年紀大咗啲

原來係佢,福樂元老級囡囡啦

升級  47.04%

二星會員

慧慧後花園都開埋,以前聽佢對面嘅囡囡思晨講嘅,但條囡個樣真係頂唔順婆婆級

升級  83.33%

一星會員

福樂? 2星期前洗過一次樓, 開門好多元老級

升級  56.67%

一星會員

六樓都有年青的,好似小辣椒 Ivy