winning11

查看: 4558|回復: 7

[金濤閣] [野猴報告]【金濤閣】靚靚陀地妹摩天長靚腿·18號

升級  1.72%

四星級會員

陀地妹近呢一年好似多番,或者係疫情有大陸新移民妹仲留喺大陸,嗰啲唔講啦,唔等錢使嘅,有心返嚟就照隔離,到而家同朋友或者骨場啲職員講仲有女仔未返香港,可能因為咁比例上香港女仔多番,又有本地女仔可能等錢使就做骨妹。

咁有陀地妹當然要試下,睇到winning11呢度有講金濤閣有陀地妹,78同118,咁今次未有機會做到佢哋但見師兄咁讚,好彩仲有另一件陀地妹俾我做,係18號,喂,靚冧巴喎,真人靚唔靚先

結果係掂嘅,我鍾意嗰款,眼大大皮膚白皮膚滑,有心口仲有對長腿都可以話係摩天長度,台型夠,夠高度,好喇,我睇24味24/7talk節目問啲嘉賓包括葛民輝谷德昭仲有杜汶澤近排有森美添,都係爛口粗口節目講電影音樂娛樂講女人,其中OR的環節就最正,例如波OR蘿?麵OR飯?音樂OR電影,咁波同蘿只可以二揀一我覺得華人鍾意波多啲,反而歐美人會鍾意蘿,我就揀波可能亞洲女仔係細少少,出嚟揼骨當然想搵件大波啲,另外我又鍾意腿,蘿就真係次要少少,但問我波OR腿??超難答,我兩者都想要。

金濤閣18大概都係我like類型,有波有腿樣好仲要係陀地妹添,外型得骨技都中上,起碼係有心機識揼又推油推到手腳背都俾佢推到熱晒,加熱毛巾抺抹身冚住一陣堅係焗咗汗出嚟。

跟住就主動伸手入腳罅玩我支炮,由斯文好乖好俾心機揼骨嘅女仔變成野貓,仲要係狂野小貓,雙手幾乎無停過來回我雙腳同腰位置,轉過嚟又玩波D,又係功夫掂,跟住就食墨提莎又食糖,連肚同大髀都照顧周到,重點食糖就有眼神交流,功夫又係掂,已經去到最佳出賽狀態,坐上嚟係咁騎又搖,節奏又慢變急其實都好有壓逼感,換下位先,我一邊推一手玩咪咪另一隻手就功擊佢門口位,佢咁好服侍而家到我服侍返佢,三重攻勢搞到佢都企不穩,我又扶番佢再嚟過,佢叫我又叫因為我已經差唔多要派彩,整體18係幾揼得好令我滿意的前奏,又識配合我,呢晚好滿足

You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  73.33%

一星會員

咁玩法要幾多錢呢

升級  1.72%

四星級會員

718塊港幣.............
You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  60%

一星會員

正喎,唔知佢返幾點呢?

升級  72.92%

四星級會員

有陀地妹當然要試下啦............
下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局
常記掛那美中不足 會是我

升級  72.22%

二星會員

呢個18妹好似係返早班

升級  83.33%

一星會員

通常8 字尾 靚number 都係有D 質素

升級  1%

三星會員

同意! 靚女配合靚冧把,雙赢!