winning11

查看: 4614|回復: 3

[京 華] [grindcore報告]【京華】第2次出征·May

升級  0.74%

二星會員

[grindcore報告]【京華】狀態差之下第2次出征·May
http://sn11.cc/thread-2178877-1-1.html

尋晚訓得幾個鐘 但今朝起身有d淫念 決定book may試試
本身休息唔夠,再+上出嚟時搭巴士塞車 落車直頭跑上去,去到已經上氣唔接下氣..都遲到左5分鐘

攰到hihi咁回氣都未回到,呀may已經入咗嚟,樣貌 比我想像中眉清目秀 , 大波大pat , 沖涼個part 例牌 啜lin 水簫 , 出番去 做背(會由背係咁啜奶到小腿 , 值得1提嘅係毒龍佢會鑽得幾耐同深), 跟著正面含左陣就埋牙女上,其實好有feel正當我以為佢會一路持續到ko我嘅時候,佢似攰 話要留力比其他客,ok轉第個姿勢,一轉就仆街喇 軟左
因為令到佢幾唔耐煩 所以我叫佢吹出嚟算.. 最後 其實may服務好好 但無奈 狀態同心情都係水平以下

註:grindcore報告-京華
Superadmin

升級  93.33%

一星會員

冇上套師兄

升級  0.74%

二星會員

當然有,我打少幾隻字姐

升級  1.11%

二星會員

係呀我都覺囡囡毒龍夠深