winning11

查看: 4046|回復: 6

[金碧泉] [晏菲路報告]【金碧泉】超玩得新發現·33號

升級  41.67%

三星會員

好特別..啱啱得閒啲可以report下bg,係上周六

不過今次係第一次開住youtube睇+聽貴花田同曾志豪的live直播可以見埋個樣即係視像

以前就用headphone聽香港電台網實在呢啲鐘數聽唔到風show三寶把聲實在唔慣,要我聽梁繼璋李麗蕊..no喇都係鍾意曾志豪同貴花田呢個組合.咁即係公司聽住report金碧泉33

係咪新女好似唔係可能呢間太多女仔選擇我一直未做過,原來都係有質素筍貨,中等身形中等高半肥瘦樣斯文少甜型,小家碧玉無師奶味

揼又幾好幾識揼,無問係咪金碧泉學師定過場,45分鐘咁揼可能有啲唔夠喉添

手指指甲掃晒肚以下前同後,係全部部位連埋腳板腳眼膝頭後個位.完全無敵聖手無油又勁落油又爽,手法超勁..拎咪唱張敬軒歌高歌一曲.唱完就33將支咪據為己有.好主動咁收埋咗我都無佢乎

咁後面我拎番支咪反擊佢,見佢咁好服侍咁玩得我都出盡全力回饋佢囉,聽住佢叫聲伴隨下我就派糖好似財爺咁,派晒俾33妹妹

升級  1%

三星會員

C兄,李麗蕊曾祖父係沙頭角村長,新界第一個JP,正宗沙頭角村長個孫孫女,你都唔愛呀?

升級  1%

三星會員

話時話,呢件33咁正,要去試試!

升級  83.33%

一星會員

落樓咩價位呀?

升級  41.67%

三星會員

elsa168 發表於 2021-7-5 12:00
C兄,李麗蕊曾祖父係沙頭角村長,新界第一個JP,正宗沙頭角村長個孫孫女,你都唔愛呀? ...

如果係以前誓不低頭的李麗蕊  (謝開心,岑凱欣)

如果係以前學校風雲的李麗蕊  (郭小珍)仲攞埋最佳電影女配角

都話可以考慮

而家唔考慮了

聽903森美小儀都未必聽風show快活人
中午12點後仲有謝茜嘉梁文禮音樂節目...熱鬧樂壇
唔聽李麗蕊了

升級  41.67%

三星會員

而家係$718

升級  1%

三星會員

33號咩年紀? 千祈唔好話同Sara Lee同齡,李小姐睇怕近6張,沙頭角村長孫女,李愛吧!