winning11

查看: 4050|回復: 2

[金碧泉] [冥界骨友報告]【金碧泉】激戰後不分勝負·18號

升級  42.2%

四星級會員

見呢倫有幾個金碧泉蘿拔仔68report,但有D奇怪why少人提18號...實發都係呢間其中一件好嘢

或者各花入各眼我就幾like18果個款同佢果種招呼,堅係幾有女朋友feel,咁首先當然都係揼一陣先,識揼如果要詳細講可以話係中至重力,位準接近師父級,手指力夠踩又得推油索索聲熱親我個背脊tim~~~

身材就平均,不高不矮不肥不太骨有小蠻腰波就大約34D左右比上爭啲比下又勁一啲.樣貌娟好清秀型

服務有女朋友feel係佢真係好細心,將我兩隻腳托起浪起自己大髀,兩隻手係咁潛入嚟摷野,我二加一隻腳完全無得避係無遮無掩,佢D手指又靈活又幼又長幾乎係無處不在無處不達,唔夠佢嚟,再咁隨時走火....我指年輕時,都堅係試過走火而家經驗好啲年紀大啲無咁易走火,但都要讚佢手勢掂

食甜品ok啦~~房有少少暗但都睇到佢表情又係好細心好投入,而且食得好盡好深入添!!!又係要讚

開戰時我先下戰書,趁佢唔為意由佢後面攻入,領先1:0
將佢返過來大家面對面,我繼續攻,領先2:0
18妹呢刻就用手撳低我,坐上嚟向我強攻,追回2:1
見佢有少少攰我哋面對面坐低互攻,但18妹仍有力向我推,結果就俾佢搞掂又俾佢追多粒2:2

不分勝負囉...又真係相當好招呼好搶果種

我來自冥界...

升級  83.33%

一星會員

C 兄, 18號球員, 年齡組別?  
是本地球員? 還是陀北姐姐?

升級  42.2%

四星級會員

sup9fingfing 發表於 2021-7-14 15:28
C 兄, 18號球員, 年齡組別?  
是本地球員? 還是陀北姐姐?

約30左右.....
陀北妹
我來自冥界...