winning11

查看: 4246|回復: 3

[金碧泉] [四眼基報告]【金碧泉】速食·18號

升級  66%

三星會員

擒晚12點返家要睇波...9點放工食少少嘢去金碧泉揼骨
轉彎上海街有間兩餸飯可堂食...分兩邊新新哋都多人幫襯
呢啲兩餸飯三餸飯我諗好多人同我諗法一樣...最好係多人排隊多人食
啲食物去得快...咁廚房又不斷更新食物
咁例如炸魚蒸魚炸雞翼炸豬扒都新鮮...外賣返到公司都扑扑脆魚夠鮮
不過呢間唔知咩名的兩餸飯就貴少少...行過幾條街窩打老道三洋就平幾蚊

好...速食個兩餸飯就去金碧泉揼骨
女仔都係速食...沖涼揼骨再沖涼搭車返到屋企再沖涼都差唔多開波
重頭戲英格蘭德國都係會睇呢場...三點嗰場瑞典烏克蘭就睇唔到喇
咁喺金碧泉沖涼唔飲嘢稍等女仔舖床就入得房...介紹18號
咦...名牌喎靚冧巴喎
心諗應該唔會太差...結果係果然都唔差
小家碧玉型白白淨斯斯文有笑容而且笑容帶點
身材半肥瘦無象腿手臂不粗腰都唔粗無車軚
波路中上係堅波...揼功中上正如好多巴打話呢間啲女係幾揼得
手力夠腳踩啲位都準...推油搞到我背脊熱晒但係正面反應

招呼就幾大路...細心掃股掃背掃腰掃腳再到啷啷圓型位
呢個位我就最脆弱加上佢手勢實在掂...開始有啲頂住
即係話已經有反應硬咗啦...一時佢又返轉頭再掃腰再掃大髀同小腿腳眼腳板
來來回回咁...搞到好似學友94年首歌咁...來來回回仍念記
手勢實在掂...另一要讚係佢個小嘴巴同我洗車底食上面豬古力再拎咪唱歌仔
跟住已經可以入最後正路佢係何澤堯我係金鎗六十
我喺佢策騎下都係聽教聽話當然間中我有啲反叛反客為主過
但最後都係18妹將我推到終點我筋疲力竭
我認輸投降...會再食因為18係件高手

升級  60%

一星會員

Good report . Thanks! How much ??

升級  66%

三星會員

Wsuperhill 發表於 2021-6-30 21:58
Good report . Thanks! How much ??

$718.........

升級  0.42%

三星會員

掌櫃介紹昨天試咗。
肥矮大媽一名,唔啱feel,又唔係揼得好好嗰隻,揼一粒鐘走人,仲要死lur 話好多客鍾意佢D服務,
各花入各眼,走革唔抖啦!