winning11

查看: 10562|回復: 8

[京 華] [一直企硬報告]【京華】指壓風間由美·雪兒 (有圖)

升級  84.81%

二星會員

京華 雪兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[一直企硬報告]【京華】指壓風間由美·雪兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2178315-1-2.html
註:雪兒 通常返 12:00-19:00 / 157cm

有圖有真相

年齡:風間由美真實年齡細過我,我目測雪兒應該大我些小

相頭:似冇乜保養嘅風間由美,無論樣貌同身形都有8成似(個人覺得)

周感:多水型,七事後袋底滴水

服務:以我接近廿年指壓界雞齡陀地嚟講肯定數一數二

之前睇過啲師兄報告話雪兒似我女神風間由美當然要去試吓啦!
預約咗時間遲咗5分鐘到鐘房都完全冇乍型,一入房女亦即到哩點抵讚,雪兒一到就幫我除衫,褲一除先來即尺之後就入去沖涼,清理好洗蘿櫈坐低先用按摩膏嚟個背脊BD,對大波波遊走背脊感覺真係爽丫丫,之後嚟到前面用對大髀夾住我大髀起勢用鮑魚洗刷,又可以攬住佢輕車非常滿足!之後出去佢先幫我輕輕抹身再到佢先抹自己哩樣又幾貼心。

上床立即扒低享受下毒龍,估唔到又再次遇到深鑽型囡囡,感覺到佢好似想用條脷啜晒入面啲空氣出嚟,我真係爽到唔覺意流水,唔係周口流而係個口流喎,有幾嘢我仲唔小心叫咗出聲,到轉身佢上嚟錫Lin本應平時都會考下車牌,講堅佢鑽到我唔敢車了~到吹奏佢係屬於慢慢品簫型,含下奶下繼而望下你真係正到唔識形容,吹到真係頂唔順立即上套去馬,當然叫佢著返絲襪先砌啦,有小插曲係當我要扯爛個窿時唔小心扯到佢啲毛,佢冇乍型不過都Feel到幾痛下,佢一坐上嚟立即搵佢對巨乳嚟洗個面先,佢仲識得配合下轉身畀個巨躉我欣賞,睇睇錶時間所剩冇幾立即反客為主男上嚟個衝刺,最後當然精銳盡出,除套有埋事後簫不過今獲極度虛耗所以吹咗兩嘢就要叫收口,跟手去沖涼佢並唔會完事就Hea沖嗰隻都會好細心同你沖得乾乾淨淨假如有家室哩度要留意返喇,因為沖完真係好香吓,出去埋單走人時間剛剛好。

總結要技術同聲同氣,仲有滿足到嗰種偷食隔離師奶嘅情節,真係首選雪兒,強調返姐姐組同小肥,不過對E cup大真波仲要外型幾靚吓真係諗起到扯晒火。

註:一直企硬報告-京華/春秋
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  70%

一星會員

VIP會員2022

多謝師兄 報告 雪兒 可以  波真的。

升級  86.67%

一星會員

大波就好

升級  20.25%

三星會員

一開始在沖涼房刷背磨大肶,都己覺得很值,我玩佢加絲襪好正

升級  4.07%

二星會員

好似幾正咁

升級  44.07%

二星會員

C兄廿年雞齡佢仲要大年紀過你,估計應該有45+

升級  0.88%

四星級會員

風間由美 42,你大過風間由美,咁我當你44/45,即係呢個囡囡係45+

升級  0%

二星會員

事後簫做得好足,做過3次,每次事後都好主動用口清潔乾淨

升級  1.48%

二星會員

Thx report.其實有冇發牌?

升級  56.67%

一星會員

似風間由美咁正,可以滿足一下幻想