winning11

查看: 4031|回復: 3

[金碧泉] [paul pierce]【金碧泉】好味的籮白糕·68號

升級  93.67%

三星會員

跟下風..其實68號好多師兄都形容係籮白糕
都無乜其他詞語..仲有一個..係Robert籮拔
咁我都係用籮白糕啦..金碧泉的籮白糕

半熟Feel30-32左右..上圍就34-35左右
半肥瘦勻循有波有籮有幼腰亦有長腿..樣姣姣哋
揼功掂..呢間普遍都好揼得有師傅教
手力夠腳踩位都準..推油熱熱哋好彩有冷氣
熱毛巾都唔怕因為夠冷氣..抺完拎走條毛巾
籮白糕兩隻手就好似彈琵琶彈小提琴咁..
我背對住佢但諗起大概18年前,,女子十二樂坊嗰班女
好投入咁搖晒身fing晒頭十隻手指不規則係咁亂掃
又唔好理..感覺好正
一時溫柔一時好急密好急促..已經無乜嘢好講要俾佢超高分
有ball movement有味道test再嚟女上..一直都係佢自動波除咗rpp完轉身嗰下我郁過
當然我隻手都有郁..係感受下佢上圍
感受完發現係堅料..到咁上下就反客為主
正面推後面推間中用手指玩下..唔夠10分鐘完事
樣正身材正骨技服侍中上級...會列入must re do list

2008年總冠軍:塞爾特人,MVP皮雅斯

升級  98.08%

三星會員

之前試過兩次

第一次揼爭少少...招呼好掂

第二次已經有進步,我指揼,招呼當然keep住好正
最愛Hebe

升級  70%

一星會員

請問要幾錢落樓?

升級  73.33%

一星會員