winning11

查看: 7389|回復: 7

[太 子] [1132報告]【太子】嬌嗲銷魂·龍女

升級  25.19%

二星會員

[1132報告]【太子】嬌嗲銷魂·龍女
http://sn11.cc/thread-2174321-1-1.html

官方形容:《後生,大波,白淨,瘦底,索女,身材Fit,指壓難求,好招呼》

每次做完出房鐘房妹妹都好客氣叫我坐陣先,飲杯水抖抖,已經由開頭「唔使客氣」去到「冇叫都坐低響豎磨爛蓆」,中間當然唔少得乘機睇吓下一次嘅目標。

先公式形容一下:
相頭:睇落三頭至三中,眼大銷魂... 墨,基本上唔會點彈鐘
身材:165左右,夠白淨,當然同光管反白嗰啲有出入,相信梗次於同場檸檬
波路:人工B尾C頭,中雲中的
吹功:吹功中上,無齒感
周感:窄,不過我唔識分深淺
服務:基本3味,有吹有做 我自己走背走毒龍
車牌:輕車幾下,條脷又掂到幾下
返食:8/10(1分係因為自己花心想試新嘢扣嘅,另一分係夾唔啱時間或者荷包唔爭氣扣嘅)

本來想搵ICY,但冇上11嘅情況下唔知佢收咗工.... 其他之前做過嘅好似Wing、檸檬、雪兒唔係Full就係嚟緊有Booking畀唔到我,呢個時候龍女啱啱返工經過鐘房,諗下諗下問一問Candy妹龍女之後有冇約,佢話OK嘅,咁即刻入房等。

敲門入房,阿囡唔係著住戰衣,就咁鬆身Tee同唔記得係牛仔短褲定短裙,一見到我時就起勢喺到笑,問佢笑乜,佢話我好眼熟,我問返佢轉頭:「係咪頭先響出面鐘房呀」,佢話「係喎」,我又問返佢做乜咁心急連開工衫都唔換就走入嚟,佢好嗲咁話:「哎喲,出面好熱呀,橫掂都要沖涼入咗嚟先囉」,咁就響呢個情況下唔使點破冰一路講一路解甲。

除完衫入去沖涼,第一件事緊係抽一抽靚波波嘅水,不過呢一抽打斷咗囡囡哼歌仔,畀佢嬌嗲地鬧我「壞蛋」,而之前都有好多報告有提及過呢樣嘢,冇得呃嘅,不過比想像中好好多,唔係好似皮薄夾硬塞加建物入去嘅石頭奶,個人嚟講可以接受,因為龍女起碼皮下脂肪夠,所以手搓時都有手感響豎,最吸引我嘅係中至細雲同的,視覺上線條都好靚,沖涼Body、水簫正常嘢,不過口簫好正,眼大嘴唇厚嘟起嚟錫支嘢又係另一視覺享受,拉後少少包皮等個感覺好似扯得多少少,佢就起勢咁啜,敏感度提升Up。

乾完身我例skip做背走毒龍,環抱一下試到碰碰車,錫Lin吹簫今次奶埋袋底,硬晒上套入佢個袋袋,先嚟女上慢慢坐落嚟,由上上下下慢慢變速前前後後又磨又插,囡囡都識得自己搵自己嘅舒服位,另一方面我周圍摸佢,揸到對波波時問佢想大力啲定細力啲,佢話大力啲冇問題,咁我就比平時嘅力度大少少啫,唔通好似扭毛巾咁嘅力度咩,見佢都開始出汗時問佢要唔要抖抖,跟手轉男上,由於佢坐上嚟時Feel到佢唔算得太重,所以轉男上時索性棍不離袋抱住轉姿勢,插咗一陣見自己好似冇乜起色想派彩,咁就再轉狗仔,唔轉由自可,一轉阿細佬.... 軟咗,第一次約龍女你同我扭計?好彩囡囡冇乍型,諗住同我吹返起佢,點知呢個時候響鐘(因為之前用多咗時間傾同吹.... ),心有不甘的我叫阿女請我食波餅,打住飛機咁出,成功出咗而阿女好驚訝我竟然咁嘅情況下出到,而時間唔等人下大家過完水交人交房。

總結一: 熱情,服務殷勤 (我覺得中上),相頭唔差,人夠嗲但恰到好處唔造作,可以返食,咁......

...... 唔到一個禮拜第二次約返食(係,因為第一次打出心有不甘)

所有嘢同第一次差唔多,不過第二次返啅都算得上熟客咯,所以話題多咗,冇咁公式,囡囡亦慢慢適應我個Size,女上時間長咗同角度、姿勢多咗,然後轉一次男上完事,仲畀囡囡讚今次唔使手打出嚟叻叻。

總結二: 囡囡撻著後會轉國語台嗌舒服同鬧你衰鬼壞蛋乜乜乜,有啲唔識聽但好過有啲女嗌你老公,個人鍾意龍女呢種叫法多啲,相信再熟絡啲囡囡投入度會再高啲,到時應該再好玩啲。

謝文長收看。

註:1132報告-太子/春秋
Superadmin

升級  0.08%

三星會員

感謝師兄!如果各位也識得就下條女!太把著數,

升級  16.42%

三星會員

師兄,可否分享一下”檸檬”賽後感?

升級  86.67%

一星會員

睇到報道都覺得唔錯

升級  25.19%

二星會員

真中bb 發表於 2021-5-15 11:53
感謝師兄!如果各位也識得就下條女!太把著數,

大家開心就舒服,強囡囡所難唔知為乜,唔係話佢唔鍾意仲笑口噬噬對住你,對我嚟講唔係專業囉。

升級  25.19%

二星會員

prada2046 發表於 2021-5-15 12:12
師兄,可否分享一下”檸檬”賽後感?

有師兄叫到唔會托手踭,不過會先完成另一位囡囡報告

升級  16.42%

三星會員

1132 發表於 2021-5-15 18:50
有師兄叫到唔會托手踭,不過會先完成另一位囡囡報告

期待師兄的檸檬報告,謝謝

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝龍女的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡