winning11

查看: 12477|回復: 18

[鳳 城] [正好色鬼報告]【鳳城】永遠紅牌的老闆·麗盈

升級  16.67%

二星會員

[正好色鬼報告]【鳳城】永遠紅牌的老闆·麗盈
http://sn11.cc/thread-2173887-1-2.html

擋不住的風情 - 鳳城永遠紅牌的老闆

相信食開水餃的師兄一定知道鳳城老闆係邊位,佢就係麗盈,但唔好問我點解叫老闆,因我都唔知,我個人估計可能因為佢太紅,好似鳳城的攝鐵石,將大量客人吸到鳳城,猶如鳳城老闆一樣。

細老之前已經試過老闆多次,但每次都覺得老闆的吸引力同女人味不斷提升,服務更加唔使講好到加零一,不斷精益求精。但你可能會問佢咁好點理應好多讚賞報告架,但點解又唔多覺,事關老闆非常低調,佢經常叫D 客唔好幫佢出報告, 怕太多報告會令佢忙到褲都無時問著。但今次我搵完佢後實在忍唔住要將咁好質素囡囡公諸同好。

話說早兩日晚上好彩約到佢7點尾鐘,佢話做完我就收工。我準時到達到鐘房同荃荃講約左老闆,當時鳳城人山人海,荃荃十分忙碌,我就話我直接入老闆果間至愛v13房搵佢得啦。入到房見到老闆正在背向我鋪緊毛巾,從後望剛好望到佢條裙底露出誘惑黑底,然後佢仲話我偷偷裝佢要訓我同佢打耐d 車輪,咁即係明益我,事關我最鍾意大車。都唔知車左幾耐,淨係聽房間充斥住我同佢大車d 情慾呼吸聲,而我地就一邊車一邊互相撫摸,隔住衣服摸大抄特抄,之後直情伸手入衫內施展絶技龍爪手。然後佢就好含羞答答咁話:喂呀!要留翻d 時間陣間要我用我細佬服待佢,即時女朋友feel出晒嚟。之後佢就好溫柔咁拖我去洗白白。

洗白白期問,我地繼續邊洗邊車,但佢雙手無停落嚟,從我乳頭慢慢撫摸到我棍頭,時而用陰力同佢靚靚指甲在我身體上游走,時而急速旋轉地套弄我棍頭,時而攛PAT PAT, 時而單腳企用另一隻銷暈腳挑逗我細佬,時而轉身背向我用佢個豐滿的蜜桃臀同我磨棍,更時而用佢蛇一般靈敏的舌頭從我棍頭吞吐吸噬至底部及趙趙郎郎服務,期問我支棍全程硬如不锈鋼,差D忍唔住要爆就叫佢暫停等我冷靜吓,否則我呢種不再年輕的男人就回唔到氣,陣間出到去就無得玩。

乾身出到去,佢話佢最近買左火紅色辣辣性感情趣內衣想著住玩,我緊係話好,換上情趣內衣後,即刻風情萬種,最攞命係佢仲唱埋葉玉卿首擋不住的風情:來吧我是千般風情。。。,雙眼水波流轉,,雙手不停在佢36C嘅雙峰及佢粒豆豆上遊走,我冷靜左的細老即時急速充血,甚至比頭先仲硬,到呢個時候我忍到嘅就唔係男人啦,即係上床將我積壓已久的性慾盡情發洩,期間佢仲會用說話挑逗我話想我大力D吊佢,又話我插到好入,頂死佢啦。我同佢玩左好多招式,但係呢度一定要推介兩招給大家,1)推車:因為佢有個超靚厚肉蜜桃臂,望住嚟推觀景一流,2)女上男下: 事關老闆D騎術超晒班,我自問出嚟玩咁耐未試過比囡囡騎爆過,但我就偏偏次次比老闆騎爆,我真係好還疑老闆究竟係咪係蒙古度長大。

另外老闆仲有一樣非常吸引我嘅地方就係佢十分好傾,每次同佢一齊真係尼乜煩惱都拋諸腦後,真係好似同自己女朋友做緊一樣。

最後總結"

樣貌:9.0/10 (極柔順而靚嘅長髮,樣貌係指壓嚟已經好靚,可能係我杯茶。另樣貌與愛回家大少姐相似,但個人覺得老闆仲靚)

年齡:8.0/10 (目測三中至尾,極有女人味,會係與你相處時不知不覺滲透出來,就好似靚紅酒咁,越對得佢耐越感覺到佢濃厚嘅女人味,其他囡囡我未試過有呢份感覺)

身材:9.0/10 (雙峰好靚,大少剛好,不會太大又不會太細,而且堅挺肉厚,好手感,乳頭好靚,全身極走肥極Fit)

吹功:10./10 (同葉問一樣屬一代宗師級)

服務:10./10 (應有盡有,仲有女朋友感覺,正如之前有位帥兄所說一樣,老闆會係45分鐘內令你好有女朋友感覺,房間充滿溫馨感覺,呢種感覺好抽象但實在,屬可遇不可求)

返食:無可能唔返食,因為搵完老闆你實在返唔到轉頭,你根本飛唔出佢手指罅,但book唔 book到係另一回事。

註:正好色鬼報告-鳳城/多港
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  16.67%

二星會員

唔記得講,麗盈話我同佢玩得開心,於是奬勵我將件情趣內衣送咗俾我,正!

升級  16.67%

二星會員

唔知大家想唔想睇件內衣呢?如果想我可post出來。

升級  1.11%

二星會員

麗盈喺我返吃次數最多的囡囡

升級  96.25%

三星會員

麗盈同樂樂都係我的至愛

升級  16.67%

二星會員

super167 發表於 2021-5-10 22:05
估唔到樓主除好色外又寫得一手好白話文,用字精準流暢。

多謝。其實咸濕都可以寫文章好咖。

升級  1.85%

二星會員

麗盈好快就秒full, 好難約呵

升級  56.67%

一星會員

有興趣會一會!

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的精彩報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

我最欣賞麗盈的水晶鮑和靚身材
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  2.22%

二星會員

Very good

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  73.33%

一星會員

寫得好動感, 內容好吸引, 台柱風範, 又是極品之選.

升級  56.67%

一星會員

好難book...

升級  51.85%

二星會員

本身睇完報告覺得幾好
見到一句「樣貌與愛回家大少姐相似」
即刻有少少猶豫
大小姐真係完全唔OK 喎

升級  51.85%

二星會員

小小超人 發表於 2021-5-10 22:04
麗盈同樂樂都係我的至愛

樂樂都離職了一段時間了…………

升級  54.08%

三星會員

經常full係有原因嘅。好嘢自然多人搵

升級  52.96%

二星會員

態度好好,破冰容易

升級  1.11%

二星會員

一就full約唔到

升級  50%

一星會員

多謝樓主分享,想睇埋樓主貼埋件戰衣