winning11

查看: 5506|回復: 3

[春 秋] [謝生報告]【春秋】試吓技術新手級嘅·婷婷

升級  2.25%

三星會員

[謝生報告]【春秋】試吓技術新手級嘅·婷婷
http://sn11.cc/thread-2173176-1-3.html

囡囡: 婷婷

官方描述:長平直髪平頭,走肥,技術新手級但用心,
有啲怕羞

年齡: 約30中大約153~155高

相頭: 中規中矩,樣子順眼,一開門已經笑臉迎人,

身材: 瘦底,應該有做吓運動,吸手B波,少少淋,
大lin 頭,

侍浴: 細心清潔,有body/水簫,背住佢時用
一招猴子偷桃清潔細佬及袋袋,感覺相當不錯

毒龍: (因小弟不好)所以Skip左

簫技: 都係慢簫、冇齒感、利會打轉、有幾下會用利尖
刺激龜頭小便吼,技術中上,感覺似一個高級電動飛機杯

埋牙: 一開始先錫兩點,會問我敏感唔敏感或者邊度敏感,
我當然話細佬最敏感啦,慢慢向下發展,兩邊大脾,
因為吹功有番咁上下怕頂唔順,跟手上套一招男上慢插,
囡囡雙手及雙腳鉗實我pat pat示意我加速,呻吟聲叫得自然,
插多一陣射晒入袋,囡囡又係鍾意唔好咁快掹出嚟,
到細佬開始軟先放我走,因為囡囡有收音機,
掹番出嚟嘅時候發現個袋俾佢拉長左一倍,我仲笑笑口話佢,
想夾死人咩,跟手過水畀錢走人,整體感覺服務不錯,

事後簫: 唔知有冇

返食指數: 電動飛機杯吹簫方式值得飯食,
不過小弟玩咁耐重不返食!

註:謝生報告-春秋/雲來/金田/浪漫/鳳城/三川/太子/金帝/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

升級  0.08%

三星會員