winning11

查看: 11302|回復: 16

[京 華] [mike240681]【京華】TBB明星樣貌·May

升級  37.41%

二星會員

[mike240681]【京華】TBB明星樣貌·May
http://sn11.cc/thread-2173077-1-2.html

有日早收工經過太子,都未睇11網有咩女上鐘,鳩痕痕無預約就行上京華。上年年尾新開張後都未去過,今次第一次幫襯。

在大堂想睇下有咩囡囡得閒時,見到有位囡囡幾靚,就問房鐘佢叫咩名同得唔得閒。
原來佢就係阿 May,見佢得閒,即刻入房先。
入房後,發現除左新裝修、硬件新淨,仲比其他場嘅房大得多,值得一讚。
等左陣,May就入嚟,終於可以認真望下,記得之前有師兄話 May 似女星吳文忻,但我就覺得佢似康華多啲。

個人評分
年齡 : 睇樣就 35樓下,佢就話唔止。
樣貌 : 9/10,我覺得似康華。
身材 : 7-8/10,皮膚白滑,B - C 胸,唔算大,但揸上手有彈性。有腰,佢就話已經肥左。
車牌 : 有考到
口技 : 10/10,堅勁,佢條脷簡直係頂班,靈活到好似手咁樣。我同佢講佢條脷就好似蜘蛛精食唐僧咁。
服務 : 10/10,由沖涼到床上,服務一流,唔怪之得房鐘都話佢係紅牌。
返食 : 100%

由於剛收工,攰攰地,入到房只想享受,唔多想郁。由沖涼嘅洗囉椅享受到床上、由 BM 享受到口爆。爆完後,佢想追 Q,我話唔好喇,無力,第日休息時再上嚟,之後當女朋友咁攬住吹水,望住個靚樣加白滑身材,又有少少硬,不過都係等下次先再出。
不過佢話自己好懶,星期六日未必返。睇嚟下次要閒日休息再上去會下康華。

總結 : 第一次去京華,個場感覺上好正,除左新裝修,房間仲比其他場大,特別係沖涼房,有啲場轉身都要就住就住,呢度就有鬆動。房鐘又幾好傾,而且睇其他師兄報告,有其他囡囡都好似幾啱我口味。

註:mike240681-京華/怡春/金帝/春秋/美妙/鳳城/三川/太子
Superadmin

升級  95%

三星會員

師兄話似康華令其他師兄有太多幻想

升級  7.04%

二星會員

C兄一句康華,估計又要排隊了!

升級  0.16%

1萬

1萬

金卡會員

多謝支持京華
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 京 華 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2772 1688
預約熱線:手機: 6589 1404

升級  63.33%

一星會員

個Feel最緊要

升級  16%

三星會員

吹大左d

升級  94.25%

三星會員

來仔時食過,四個字,無波粗腰,完。

升級  1.48%

二星會員

謝謝報告,但佢好多時唔返工

升級  90%

一星會員

評論相當極端,真係唔知條女得唔得?

升級  45.5%

三星會員

宜家重有冇趕住做完趕住走,想多一會叫你呌.

升級  37.41%

二星會員

mltr 發表於 2021-5-5 12:23
來仔時食過,四個字,無波粗腰,完。

波係真係唔大,我都有寫係B-C。絕對唔係 E、F 呢啲胸奴人嘅首選。
但係佢都叫粗腰???
比起某啲囡好似 C9 咁,May 已經叫無腩喇喎。

咁師兄有無其他幼腰嘅囡囡舉例一下??

升級  37.41%

二星會員

zing26 發表於 2021-5-7 12:25

我果日去就無趕時間走。可能係之後無 booking 啦。
小弟不才,30分鐘未到就已經口爆左,但係佢都有問我黎多Q,只係小弟唔想咁攰,話唔好。
之後剩餘時間都攬住訓下、吹下水,響鐘至沖涼。

升級  13.33%

二星會員

我由來仔至今搵過MAY多次,問心MAY不論身材樣貌算係好均勻喇,胸大胸細則各人有自己標準,但MAY就一定好揸手,至於條腰都話粗個位老友唔知係咪飲大咗眼花掛,,

升級  13.33%

二星會員

講多句,每次見到MAY都係笑容滿面,而且好夠女人味,至於技術就因為人各有所好,要求又唔同,所以就唔講咁多喇

升級  37.41%

二星會員

ning9695 發表於 2021-5-7 23:54
我由來仔至今搵過MAY多次,問心MAY不論身材樣貌算係好均勻喇,胸大胸細則各人有自己標準,但MAY就一定好揸手, ...

我有諗過,話腰粗果位,會唔會係睇錯名,將 May 當左 Amy,我記得以前來仔係好似有個叫 Amy,都叫做有少少豐滿身形的。

升級  13.33%

二星會員

講真丫,好多場D囡囡講就正,實際上係各式怪獸集中營,MAY同埋 Lily加上洋洋係我見過最順眼嘅囡囡,而且技術咁耐而來都保持高水準,真係好難得喇,

升級  4.07%

二星會員

阿May個波係真、吸手波,人又有礼貌,功夫又好,係可以返食嘅囡囡。

升級  0.74%

二星會員

zing26 發表於 2021-5-7 12:25

下,佢試過咁?