winning11

查看: 12246|回復: 9

[太 子] [真中bb報告]【太子】相逢恨晚的車輪女·依依 (有圖)

升級  0.08%

三星會員

太子 依依 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[真中bb報告]【太子】相逢恨晚的車輪女·依依 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2172664-1-1.html
註:依依 通常返 10:00-20:00 / 155cm

有圖有真相

琴日下晝放假見幾時師兄寫 我本來諗住搵阿k!或者可樂!但上到去一個返夜晚!一個放假! 櫃檯呀靚女見我啲失望! 話有個功夫好好嘅女! 咁就即管試下啦!呢個場真係好耐沒來! 入到房都算大! 起碼沖涼房比其他嘅長喺大些! 坐咗一陣 女就入房個名字叫依依. 見佢coolcool地! 唯有各自解夾啦! 好彩入到沖涼房.原來都唔差! 對波啱啱好揸手,大約1米6高左右!沖涼先猴子偷桃玩下你l用對波同你做下背的確幾舒服!轉身用對波夾下細佬先!到佢吹時!下下深喉!吹了五分鐘我叫佢停一停出去玩!上到床我skip了毒龍!便叫正面佢先錫我耳仔再錫下錫下我咀!我也以為輕輕的!怎知以經坦克車甘錫!跟住用對波磨我全身!細佬比佢揸住上下甘整!佢得閒又吹下細佬!跟住自動比對波我錫!我試下摷佢妹妹又沒格手!下面多毛摷下己出水!佢即刻下下深喉想吹爆我!我唯有叫佢玩69!多毛真係性慾強!妹妹沒味!錫下佢便更落力吹!係咁淫叫!吹到甘上下我話叫佢訓在床邊!等我服待錫佢妹妹!我一邊錫兩隻手也不方便左手揸波右手同咀搞巨妹妹,搞到佢係咁叫!佢叫我停手!又同我打車輪!嗰一刻細佬又對住佢個洞真係有衝動直入!即時叫依依幫我帶套,响床邊直入,插下又爬返上床再插!一爬返上去,佢又同我打車輪!仲自己 頂返我轉頭!用對腳夾住我不比我走,再插多 一陣我也頂不順射了!但佢不放手同我打多陣車輪又夾下我先比我走!做完休息在床傾了一陣再去沖涼,沖完就夠鐘!對波我估33c左右,年紀30尼左右!樣子順眼!報告太長希望師兄不好見怪!

註:真中bb報告-太子/京華/怡春/來閣/鳳城
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.85%

二星會員

下次你搵佢雙飛仲過癮...

升級  0.08%

三星會員

哦!佢有提過

升級  86.67%

一星會員

依依皮膚幾白滑

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝依依的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  6.3%

二星會員

已試,係Dee Money左!
樣,身材都唔掂,服務一般!

升級  53.33%

一星會員

同依依玩雙飛好正

升級  80%

一星會員

試過,開頭coolcool哋。不過撻著左,有69,貨柜車,好爽

升級  16.67%

二星會員

有車好。身材如何?

升級  31.11%

二星會員

普通