winning11

查看: 15390|回復: 17

[鳳 城] [BigDragon]【鳳城】口爆D奶人妻·娟娟 (有圖)

升級  2.33%

三星會員

鳳城 娟娟 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[BigDragon]【鳳城】口爆D奶人妻·娟娟 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2171677-1-2.html
註:娟娟 通常返 09:00-19:00 / 165cm

有圖有真相

出征嘅日子又到,今日無乜心水,小弟鐘情主動投入同埋要夠姣嘅囡囡。刨完報告後決定一試娟娟。

入房無耐,囡囡準時嚟到,原本對相頭無期望,見真人後發覺比想像中好,唔肥,但算係骨架大。囡囡好多野講,但無浪費時間,邊講邊除,除左件面衫,D奶露出大半,小弟忍唔住,馬上展開揸波龍抓手,嘩。。對奶真係大,大得嚟係合付比例,巢野個感覺真係好正,將粒奶頭撩出嚟,wow... pink lin...配上雪白皮膚,真係無得彈。囡囡好知人心意,見我伸手巢佢,就馬上車埋嚟,小弟另一隻手乘住個勢他下滑,摸下隻鮑同粒豆豆,睇下有無出水,微濕,有反應。

囡囡好服侍,幫小弟除衫除褲,細佬已經硬過條鐵,囡囡邊奶我粒lin, 邊用手換弄龍頭棍,囡囡一路錫一路慢慢向下移,心諗,報告無見過話有即尺喎,咁益小弟我?囡囡聞下支棍,問小弟:點解咁香嘅?我未來得切回話,就一口擔落去,吹左好一會兒,越吹越起勁,仲不時向上望,好似啲AV女優咁。然後就夾實雙腿磨棍,真係搞到㷫晒,有種衝動想就地正法,最後小弟將個慾望收返起,慢慢嘆。

入浴時,囡囡替我按肩頸背,都幾舒服,唔想擔誤時間,轉向前面,繼續吹奏,橫吹直舔,毫無齒感,食雪條食到 shur shur 聲。

乾身上床,走背走毒,正面先嚟輕車下,轉向攻我奶頭,慢慢向下移,再施展佢嘅吹奏技術,你吹得我咁舒服,都等我服侍下你,69一嚟,囡囡真水不斷流出,成隻鮑都滑孱孱,真係好鮮味,美中不足係偏多毛。囡囡被我奶得太爽,突然一下騎上嚟,鮑魚磨棍,佢話咁樣妹妹好舒服,唔單只磨棍身,仲將龍頭控制喺介乎入同未入之間,舒服程度爆燈。其間囡囡騎下,又吹下,又車下,又騎下,又吹下又車下,差啲擦搶走火,幸好小弟定力夠,無強行硬闖水濂洞,否則真係環保中出。

上甲直搗黃龍,囡囡努力策騎,其間不斷呻吟,不停講好舒服,囡囡一啲都唔偷懶,騎下突然又吹下又騎返上嚟,真係好似拍緊AV咁,騎左好耐,轉傳教士,9淺一深,囡囡每當深嗰一下都會比反應,原本想施展我嘅絕技,抬起單腳側入,但囡囡話太高難度,我都明白骨架大,肌肉伸展唔夠柔軟,咁唯有轉另一姿勢,雙雙訓側後入,抽插時雙手從後伸前搓著雙峰,並同時奶囡囡條頸,囡囡非常享受,不停搖動下身,我都插夠數準備派貨之際,囡囡話幫我吹出嚟。又好啫,馬上抆返出嚟,再一次吹奏,囡囡邊手打邊舔龍頭,每一下越含越深,最後深喉口爆,啜埋最後一滴先離口,成個人虛晒。

相頭:7.0/10
身高:165
身材:大件,但比例均衡,有腰有蘿,唔肥
波路:36D 乳牛,pink lin 令人性慾大增
腿型:修長
周感:唔算窄,但好多真水
服務:10./10 龍頭入與未入之間拿揑得近乎完差,騎下吹下令人感覺做咗AV男主角
投入:7.0/10 演戲嘅成份好重,但未至於好假,可接受
返食:小弟從不返食

註:BigDragon-鳳城/三川/太子/怡春/金田/多港/金鑽/春秋/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  96.67%

一星會員

口爆就是爽YY,謝謝師兄報告,謝謝

升級  60%

一星會員

口爆都難得

升級  96.67%

一星會員

36D我like,多謝C兄分享

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

很久沒找娟娟了,原來進步咁多!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  16.42%

三星會員

口爆後有無即刻同師兄嚟個大車?

升級  73.33%

一星會員

里 D 服務, 隨時變環保都唔出奇。

升級  0.37%

二星會員

對波一流

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝B哥哥的精彩的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  1.11%

二星會員

末試娟娟, 多毛,又有服務,正喎

升級  0.08%

三星會員

好耐沒被妹妹磨了!下次要去試

升級  2.33%

三星會員

prada2046 發表於 2021-4-21 10:47
口爆後有無即刻同師兄嚟個大車?

小弟怕腥

升級  0%

二星會員

可以一戰!

升級  13.17%

三星會員

娟娟身形十分完美

升級  84.07%

二星會員

波大都要堅挺....否則都係「兩個漏氣水袋」

升級  47.04%

二星會員