winning11

查看: 8269|回復: 5

[太 子] [tkukoc報告]【太子】莞式招呼·CoCo (有圖)

升級  24.07%

二星會員

太子 CoCo (winning11圖片 嚴禁轉載)

[tkukoc報告]【太子】莞式招呼·CoCo (有圖)
http://sn11.cc/thread-2170393-1-2.html
註:CoCo 通常返 10:00-20:00 / 163cm

有圖有真相

囡囡:CoCo
樣貌:7.5/10 靚中女, 淨係個妝化得唔夠濃否則同 金田 128 有得揮
身形:9.0/10 全走肥, 唔算高, 165應該冇, 160-163啦, 白滑, 腳瘦算修長
波路:異物中超, 唔會想揸

過程:上到去, counter有幾位師兄等緊, 好快可以入房, 佢亦都即刻入嚟, 入嚟已經即刻攬住伸脷車同埋抄我碌鳩, 我都唔客氣拉低佢件戰再除佢個bra, 我除衫嗰陣佢狗仔式趴咗喺床度用個籮柚趷起對住我叫我**佢, 我爬埋上床之後佢就一路即尺一路捽自己隻西噴水, 跟手就上袋男上半邊燒鵝髀, 雙腳上膊頭下下**到佢底, 最後後入趴低射晒畀佢, 全程脷搭脷車住冇停過

服務:10./10 砌完之後仲有落油幫我按摩, 成個籮柚坐落我個背上面磨
投入:9.0/10 有d位太over...
返食:book到嘅話...

註:tkukoc報告-太子/春秋
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  96.67%

一星會員

有按摩那麼好,正,謝謝

升級  3.5%

三星會員

對波加工,如果外形正我都冇問題,車著呢插,又有按摩,要試吓!

升級  7.42%

三星會員

全程涼都冇沖?

升級  50%

一星會員

有按摩正

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝 CoCo 的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡