winning11

查看: 6492|回復: 5

[迎 海] [奇雲驚緊報告]【迎海】不是快閃黨幾玩得·98號

升級  94.25%

三星會員

以前係些少唔多like分兩part,啲女係幾掂但超過八成係快閃黨,做完即閃無交流,房燈又暗,勉強睇到女仔個樣,基本上係食個殼only,當然齋姑係好揼得,但以前紫荊泉尖沙咀呢類要千四,咁而家平好多。

以前金至尊同至尊啲女就係快閃人,入嚟好熱情say hi,跟住就嗱嗱臨開波,水未抽夠波都未玩得暖已經叫人開波,而家迎海就好得多,啲女質素係高啲啲,女仔招呼唔止好啲啲而係好多多,頭part女仔入房飾演埋揼嗰個,當然唔係真揼,而係按下膊頭按下手然後力度減弱,變成撫摸,愈摸愈溫柔,跟住隻手就潛入我腳罅開始掃,所謂搲pat pat其實掃勻全身,又有body唱歌仔技巧又掂,唔係蜻蜓點水式而係深層次,感覺超正!

呢個係迎海No.98的抵讚表現,係前奏,跟住佢就上面我下面,感覺上佢都窄窄哋,好有壓逼感,佢又無話郁廿零三十秒就話攰要轉位,我見佢愈搖愈急密,又伏晒喺我心口輕輕叫,呢種感覺好正,真係好似自己女朋友咁,佢除咗伏喺我心口又食兩粒麥提莎,呢下又要加分.,跟住我都怕會咁樣俾佢KO,所以係我主動換姿勢,落床玩下,有推車又有托高佢一隻腳從後推,亦有面對面佢在床上我企喺床邊推,睇住佢兩隻奶拋下拋下咁加上佢叫聲,結果就投降,我呢個姿勢完咗事....慢慢滑出來後佢就舖番好床叫我瞓好,佢就濕紙巾清潔,做足功夫,然後佢就出去洗洗,再入房call叫鐘房嗌齋姑入嚟,佢就坐我旁邊摸摸手摸摸頭,完全唔係快閃黨,感覺好得多。
跟住嚟件齋姑,揼足45分鐘,有推油有踩背,兩part都好掂好正,出面俾低$780埋單走人.相當滿意!

I'm Kevin Keegan!

升級  44.07%

二星會員

靚女個part識玩情趣好緊要,唔係好似機械女咁會令個客好失落

升級  18.15%

二星會員

分開2part又未試過,好似師兄話齋,最怕快閃

升級  36.32%

四星級會員

已經試過貨
驗過貨
呢件98真係幾掂

升級  79.26%

二星會員

有full s嗎

升級  44.07%

二星會員

絕對同意,分两part最忌頭part囡囡機械式快閃!以前多去佐敦淘金莎,两part都唔錯!