winning11

查看: 6496|回復: 7

[京 華] [takey報告]【京華】一閃一對水晶球·水晶 (有圖)

升級  11.17%

三星會員

京華 水晶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[takey報告]【京華】一閃一對水晶球·水晶 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2170193-1-1.html
註:水晶 通常返 09:00-21:00 / 152cm

有圖有真相

Hi,大家好,我係愚人節搞出個大頭佛嘅-新仔takey,今日斷下斷下氣咁嚟包第十六份報告:

話說上回話又有新目標,今朝打去約,想要的時間冇要遲一個鐘,正當準備出門時,手機響起,話搞錯左時間要再遲多半個鐘(哦?莫非前面師兄加鐘??),好,係屋企再坐多陣,再上到去,見好多師兄等爆晒,咁就落去馬會涼下冷氣先~~之後打嚟有房了,就9衝上去,

入房,先畀錢,跟住敲門水晶就入嚟了,一嚟就抽我水,然後我放好d野先,擰返轉頭水晶已經解晒甲(哇!洗唔使咁快手?),我再解甲完就先嚟個即尺,尺下又望下你咁搞到我赤赤震,都係快d入去沖涼先,
水晶帶埋一樽仔私伙野入嚟,我見裡面係白色杰撻撻膏狀物體(話係印度神油喎,問佢仲話可以食,真唔真呀?哈),跟手就用神油幫我洗,咁我就坐落洗蘿櫈,水晶就坐落嚟用隻水晶鮑磨我兩邊大脾,仲要車住嚟磨,隻水晶手就捽我好兄弟(呢刻真心爽!),而為左平衡我對手只能揸落個水晶pat度(又幾多肉喎~),再沖乾淨d,就嚟送上水簫,都係快d出返去,

出去乾身,我先送上公主抱(嘩?我頭一次覺得囡囡有d重喎?見妳都算瘦但幾墜手喎),佢話自己肚裡面唔知有d乜(依度我聽唔明又聽唔清楚),到我瞓上床,開始做背,呢part絕對唔簡單,全程低聲呻吟,再一路錫一路又用手指甲掃,無微不至咁照顧到落腳,繼續癱係度嘆毒龍,掰開我兩邊籮柚條脷就鑽入嚟(我心諗:洗唔使隊得咁深呀?至敬!!),而重點係水晶當我C眼係生蠔,係咁吸係咁啜,再要我轉身托高自己對腳,嚟多個M字腳毒龍!(可惜我只係普通不太好毒龍,覺得有點浪費了這高超技巧),

好,我終於可以放低自己對腳,到正面服務,先車下,唔覺唔覺已經開始口活緊,差d吹爆,好彩我死忍(但好似好d野回流了...),然後問我食不食東西,我話有咩食?答我話有鮑魚食,就瞓上嚟69,真係食到口都軟,到差唔多就上套,一嚟就上身-痴囡囡上,要我大力d揸對水晶球,又話我唔求饒就坐斷我好兄弟,我當然唔肯就範,但死火好似真係有d斷斷地Feel,係痴女虐待之下我只好求饒,然後到男上,一路車一路發力,之但係我幾攰又斷斷地得返半成功力,再轉至愛狗仔,但得返半條命,剛才又死忍過,結果狗衝之下都唔知射左一半定點,要回回氣先,之但係又唔多夠時間用,電話都唔知幾時響左兩下了,搞到水晶都冇時間沖涼,我入去慢慢沖涼,水晶講聲就先出門,我再睇睇好兄弟仲有反應喎仲未斷,當堂安心晒,出返去抹乾著好晒就走人~

純屬新仔個人自私的判斷:
樣貌:個人目測4頭至中,短髮,細眼
身高:目測155以下
身材:皮膚白,腹部有個藝術品(似係蠍子),瘦瘦地但有肉,幾大lin,胸型靚有肉,pat都有肉
返食:服務正死,睇嚟要插隊了,而且要加鐘!!
其它:大車;做背專家;生蠔毒龍專家;(我要澄清我C眼並唔係生蠔,嗯);
問佢皮膚都幾白點解仲要著白色衫?答話裡面小姐們好多都係著黑色,要突出自己所以著白色;
下次齋做背做夠鐘算了,呵,
雖則我算係紳士,但禮尚往來下次我都係痴漢上身好了吧?

以上是本人今次的親身體驗筆錄,
我所經歷的你們未必會有,你們有的我也不一定會有,
都係果句:人夾人啦~加油啦老友!!

>>>>>

返到去,好眼瞓,好似瞓左成3個鐘晏覺,
今日係紅日,返工囡囡唔多,但勁多師兄,下次都係非繁忙時間去好~
why我從上一份報告剛新升級到三星會員又降級到了二星會員...?奇怪
但出埋呢份報告應該會升返上三星,嗯
慘...聽日要連返4日紅日...
下次可能有新的世外桃源~呵

多謝各位抽時間收看到這裡
以上 完

註:takey報告-京華/怡春/金帝/太子
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  27.25%

三星會員

食生蠔精彩報告

升級  7.04%

二星會員

好精彩報告,水晶要深入D試下

升級  53.33%

一星會員

多謝分享精彩報告

升級  0%

二星會員

數佰元食大奶及服務 可鬆馳緊張的生活

升級  23.58%

三星會員

呢個京華初初開時試過,師兄句句屬實

升級  73.33%

一星會員

即尺又水晶鮑又水晶part...水晶球, 超值.

客戶代理會員

謝謝水晶報告
謝謝大宋的支持哦
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 京 華 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2772 1688
預約熱線:手機: 6589 1404