winning11

查看: 4824|回復: 3

[飛 翔] [檸薑汁報告]【飛翔】長腳女·08號

升級  92.42%

三星會員

終於去咗金寶來,感覺相當滿意,首先同其他巴打睇法一樣,以前潮州佬真係搞到我地唔想去,場舊女又老,咪搞,似深水埗老人場老人院,而家裝修過,行條樓梯都新淨左,上到去係後生locker仔,水吧收銀locker沖涼位休息室變晒身,乾淨現代化左,唔係大陸味

夜晚十點幾先去,平咗五草野,即係$668,不過其實$718都唔貴,平過齋場平過老尖,北角場而家更加唔會去,Ming哥介紹左8仔,高挑型有長腿,'了了'瘦瘦,著埋高踭鞋簡直無得頂,我又唔知佢特登定無意,行路行出行入時個籮扭的幅度都偏大,好有女人味,好S身形,好姣好靚身形,波路都ok啱比例。

8仔都係先揼骨,手撳企上嚟踩然後推油,推完油熱毛巾侍候,跟住就係唧少少按摩油落手,就伸入我髀罅掃嚟掃去,打晒圈,佢啲指甲搲得好舒服,無論係腳同屁股位同啷啷一樣咁爽.轉身有body推,有用嘴仔,上面食完又食下面,指定動作都係阿女先在上面,後就我接力,先玩佢對長腿,托起由後面入,又有落床撳低佢推,嬌小女仔有嬌小女仔玩法,長腿妹都有長腿妹玩法,我又無話特別鍾意邊類型,總之好服侍我就收貨,呢件8仔可以俾佢85-90分。

我來自茶餐廳

升級  96.67%

一星會員

多謝報告,謝謝師兄

升級  7.04%

二星會員

吧台有咩食?奶茶咖啡得唔得?公仔麵正唔正?

升級  53.33%

一星會員

好耐無足浴啦!