winning11

查看: 4046|回復: 3

[金碧泉] [強尼報告]【金碧泉】好服侍·33號

升級  78.48%

四星級會員

耐無揼骨,應該係話桑拿成日唔開得所以少去,都老實講係忍左好耐
開得番就去密番啲囉,但有心理準備係無得蒸氣焗桑拿,女仔都可能不多
都聽過有啲女仔上年在國內到而家仲未返嚟
不過自然有新女,今次做金碧泉No.33,主任介紹,玩得揼就中上嗰種,就搵佢囉

樣貌順眼,長髮半肥瘦,無肚腩見到長小腿有肉地的pat pat,波路中上,已經好快我隔住驗貨再探入去驗貨,feel到係貨真價實

咁就乖乖瞓低揼一陣骨先,手勢可以,力有位都可以,雞翼位膊頭位腰位都先用手撳後用腳踩,踩埋大髀輕力踩小腿,推一陣油,然後啲油就落喺髀罅佢伸手入嚟摷同撩,掃pat pat掃大髀掃腳,洗車底波推再玩music,替我戴上膠笠就坐我上面又郁又搖,好主動,撳住我兩邊膊頭個pat pat係咁郁,用腰力又磨,上半程都係全自動波,跟住到我接棒,佢都堅係攰攰哋,力度開始減弱,咁都唔係偷懶,要讚.跟住我推埋牆搜身,又從後推,又傳統式,幾乎乜都玩晒.配合佢叫聲同面部表情,整體覺得好激又好爽,服務係幾抵讚

靚靚含韻!

升級  44.07%

二星會員

幾正!係唔係環吹?

升級  60%

一星會員

多謝師兄報告,可以去食.

升級  4.07%

二星會員

幾錢 ?ching